.:Hakikate Tanıklık Eden Gazete-Körfez Gazetesi:.

Anasayfa Politika Balıkçı, Ceyhan’ı kıskaca aldı
Balıkçı, Ceyhan’ı kıskaca aldı



 

CHP Körfez Belediye Meclis Üyesi Tayfun Balıkçı, AKP Kocaeli il başkan yardımcısı ve CDF Ofis ve Büro malzemeleri şirketinin sahibi olan Şemsettin Ceyhan’ı sıkı takibe aldı. İmar müdürlüğüne yapılan işle alakalı Balıkçı, işin iç yüzünü sorguluyor.
Körfez Belediyesinde birçok konuyu gündeme getirerek kamuoyunun aydınlatılmasında önemli bir rol oynayan ve Körfez ilçenin en önemli sıkıntılarının üzerine giderek vatandaşların memnuniyetini kazanan Cumhuriyet Halk Partisi Körfez Belediye Meclis üyesi Tayfun Balıkçı, Körfez Belediyesindeki bazı kararları sorgulamaya devam ediyor. Son olarak AKP Kocaeli il başkan yardımcısı Şemsettin Ceyhan’ın sahibi olduğu CDF Ofis ve Büro Malzemeleri şirketine, Körfez Belediyesinin İmar müdürlüğünün mobilya dekorasyon işinin verilmesi, CHP Meclis üyesi Tayfun Balıkçı’nın gündemindeydi. Balıkçı, belediye yetkililerine bu işin maliyetinin ne kadar tuttuğunu, ve hangi firmalardan teklif alındığını sorguladı. Konu ile ilgili soruları soran Balıkçı, ihaleye giren firmaların verdiği tekliflerin açıklanmasını istedi.



 

Yorumlar  

 
+1 #1 Celal Müjdat ERDEMLİ 2010-03-11 19:18
Değerli arkadaşım yaptıkların yapacaklarının teminatı olduğunu seninle beraber olduğum zaman diliminde yaşadım sen ne diyorsan ve ne yapıyorsan mutlaka doğrudur buna herkes inanmalı tebrikler herzaman yanındayım ve sana bir telefon kadar yakınım sevgi ve saygılarımla haberde belirtildiği gibi her iktidar kendi zenginini yaratır bilirim buda sana ter yolun açık olsun arkadaşım
Alıntı
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

Ön Sayfa

ANKET

Yarın seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?
 

doviz kurlari


Doviz Tipi Alış Satış
Dolar 1.4994 1.5066
Euro 1.9241 1.9334
GBP 2.3100 2.3221
JPY 1.7716 1.7834

Hava Durumu

reklam1