21 Ocak 2026 günü yapılan çalışmalar sonucunda, hırsızlık suçundan 3 yıl 10 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlenen Ü.A. isimli şahıs yakalandı.
Operasyonla Gözaltına Alındıİlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonla yakalanan şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri titizlikle tamamlandıktan sonra adli sürece yönlendirildi.
Adliyeye Sevk EdildiAynı gün içerisinde mevcutlu olarak adli makamlara sevk edilen Ü.A., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Kandıra Cezaevi’ne gönderildi.
Emniyetten AçıklamaKocaeli Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadele kapsamında yürütülen operasyonların kararlılıkla sürdürüleceğini, kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanması için çalışmaların devam edeceğini açıkladı.