Körfez Gazetesi

Derince Belediyesi’nde Memurlara Yeni Yıl Müjdesi

GÜNDEM

Derince Belediyesi’nde görev yapan tüm memurları kapsayan toplu sözleşme imzalandı. Ekonomik ve sosyal haklarda önemli iyileştirmeler getiren sözleşme ile sosyal denge tazminatı %120 tavan orandan belirlendi, Ramazan ve Kurban Bayramı ikramiyeleri ise çalışanların yüzünü güldürdü.

Toplu Sözleşme İmzalandı Derince Belediyesi ile Tüm Bel-Sen Kocaeli Şubesi arasında yapılan toplu sözleşme, belediyede görev yapan tüm memurları kapsadı. Yeni yıl öncesinde imzalanan sözleşme, çalışanların ekonomik ve sosyal haklarını güçlendiren düzenlemeler içeriyor.

Haklarda İyileştirme Sözleşme kapsamında memurlara %120 tavan orandan sosyal denge tazminatı sağlandı. Ayrıca Ramazan ve Kurban Bayramı’nda ödenecek ikramiyelerle çalışanların refah seviyesinin artırılması hedeflendi. Bu düzenlemeler, belediye personelinin motivasyonunu yükseltti.

İmza Töreni
Başkanlık makamında düzenlenen imza törenine Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Belediye Başkan Yardımcısı Taner Elyıldırım, Tüm Bel-Sen Kocaeli Şube Başkanı Güzide Saatçi, yürütme kurulu üyeleri ve iş yeri temsilcileri katıldı. Başkan Gökçe, “Yaptığımız sözleşme ile memur personelimizi enflasyona ezdirmedik” diyerek sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.