Körfez Gazetesi

Körfez’de Mevlana’nın Vuslat Yıldönümünde Manevi Gece

KÜLTÜR

Hz. Mevlana’nın 752. vuslat yıl dönümü dolayısıyla Körfez Belediyesi tarafından Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde anlamlı bir anma programı düzenlendi.

Hz. Mevlana’nın 752. vuslat yıl dönümü dolayısıyla Körfez Belediyesi tarafından Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde anlamlı bir anma programı düzenlendi. Manevi atmosferin hâkim olduğu gecede, Ramazan Zor’un icra ettiği “Vakt-i Huzur – Acem Aşiran Ayin-i Şerifi” izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

 Yoğun Katılımla Gerçekleşen Anma Programı Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan ve İlçe Müftüsü Muhammed Aydın’ın da katıldığı programda, vatandaşlar Mevlana’nın sevgi, hoşgörü ve birlik mesajlarını derin bir manevi yolculuk eşliğinde hissetti. Etkinlik, geniş katılımıyla dikkat çekti.

 Maneviyat Dolu Bir Akşam Program boyunca Mevlevi geleneğini yansıtan eserler seslendirilirken, katılımcılar hem müzik hem de atmosferin etkisiyle anlamlı bir gece yaşadı. Mevlana’nın öğretilerinin ruhunu taşıyan etkinlik, izleyenlere huzur dolu anlar sundu.

 Ramazan Zor’a Plaket Takdim Edildi
Gecenin sonunda Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, başarılı icrası ve katkılarından dolayı Ramazan Zor’a plaket takdim etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği program, gönüllerde iz bırakan manevi bir atmosferle sona erdi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.