Protokol Katılımı
Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü ev sahipliğinde yapılan toplantıya; Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Numan Balaban, Karayolları 1. Bölge Müdürü Şenol Altıok ve altyapı firmalarının yetkilileri katıldı.
Çalışmalar Masaya Yatırıldı
Toplantıda Derince Limanı, D 100 ve TEM Otoyolu bağlantı yolu projesi ele alındı. 2026 yılı altyapı yatırım planlamaları, mevcut hatların durumu ve acil müdahale gerektiren konular görüşüldü.
Kurumlar Arası Koordinasyon
Katılımcılar, altyapı çalışmalarında kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekti. Olası sorunların önceden önlenmesi için ortak hareket edilmesi gerektiği vurgulandı.
Ortak Çalışma Prensipleri
Toplantı, sürdürülen projelerin daha verimli yürütülmesi için ortak çalışma prensiplerinin belirlenmesi ve buna ilişkin kararların alınmasıyla sona erdi.
