KALİTE BELGESİ ALAN OKULLARIMIZ

Kalite Yönetim Sistemi; ekip çalışmasını destekleyen, tüm birimlerin ve faaliyetlerin gözden geçirilmesini ve iyileştirilmesini sağlayan bir yönetim anlayışıdır.

KALİTE BELGESİ ALAN OKULLARIMIZ

Kalite Yönetim Sistemi; ekip çalışmasını destekleyen, tüm birimlerin ve faaliyetlerin gözden geçirilmesini ve iyileştirilmesini sağlayan bir yönetim anlayışıdır. Kaliteye öncelik verilerek kuruluşun ürün ve hizmetleri yanında yönetiminin de kalitesini ve verimliliğini arttırmayı hedefleyen bir yönetim uygulamasıdır.

ISO 9001 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi; şirketlerin firmaların ve organizasyonların yönetim sistemlerini;  sistematik, kuralları tanımlı,  tanımlanan kurallara bağlı, tanımlanan kuraların çağın gereği şekilde revize edilip uygulanarak sürekliliğin sağlandığının delili olarak bağımsız bir şekilde 3. taraflarca denetlenip ispatlanması sonucu aldıkları sertifikasyona ISO 9001 2015 Belgesi denir.

Okul risk değerlendirmesinin yapılması, okulun kalitesini artırmak için hedeflerin belirlenmesi ve bu hedeflere ulaşmak için yapılan çalışmalar kapsamında ilimiz İzmit Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemleri Belgesi, ISO-45001:2018 İŞ Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri Belgesini ve Başiskele Kullar Mustafa Kemal İlkokulu, TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesini temmuz ayı içerisinde Bakanlık denetçileri tarafından yapılan denetim sonucunda almaya hak kazanmışlardır.

Belgeleri, İl Müdürümüz Ömer AKMANŞEN tarafından verilmiştir.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5