YMN Tanker’den, eğitime dev destek

YMN Tanker şirketi Med Marine Tuncer Şen Fen Lisesi’ne 5 milyon TL’lik malzeme ve ürün yardımında bulundu.

YMN Tanker’den, eğitime dev destek


          Med Marine Tuncer Şen Fen Lisesi’nin okul ve pansiyon binasının ihtiyacı olan malzeme, ürün ve eğitim materyallerinden 72 farklı alanda 2000’den fazla ürün alarak destek olan Med Marine şirketi sahibi Hakan Şen’in oğlu ve YMN Tanker’in Genel Müdürü olan Yaman ŞEN ile paydaşları için ödül töreni düzenlendi.
5 milyon TL’lik yardım
               
Med Marine Tuncer Şen Fen Lisesi’nin bilişim ve fen laboratuvarları ile, spor, resim ve müzik alanındaki ihtiyaçları olan malzemeleri alarak eğitime destek olan YMN Tanker şirketi ve paydaşları için dün okulda tören düzenlendi. Törene Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, YMN Tanker Genel Müdürü Yaman Şen ve Körfez Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi Ayşe Avşar katıldı. YMN Tanker Genel Müdürü Yaman Şen ile birlikte okula yardımda bulunan 23 paydaşa da törende plaketleri verildi.

 

Kaymakam Kalkar “Eğitime desteğiniz gurur verici”
               
Med Marine Tuncer Şen Fen Lisesi’nde düzenlenen tören saat 13.00’da kokteyl ile başladı. Ardından okul konferans salonunda düzenlenen programda önce okul müdürü Cemil Bozalan açılış konuşması yaptı. Misafirlere hoş geldiniz diyen Bozalan “Yaptığınız yardımların öğrencilerimiz üzerinde etkisi vizyonumuzu geliştirmemize büyük olanak sağlayacak. Eğitime yapılan her yatırım ülkemiz adına çok değerli” dedi. Okul müdürü Cemil Bozalan’ın ardından Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen de kısa bir konuşma yaptı. İl müdürü Akmanşen konuşmasında Kocaeli’deki  okul bina yatırımlarından ve eğitime destek veren hayırseverlerin ilgisinden bahsetti. YMN Tankere ve tüm eğitim destekçilerine teşekkür etti.

Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar ise konuşmasına öncelikle Med Marine Tuncer Şen Fen Lisesi binasını yapan Med Marine şirketine ve ŞEN ailesine teşekkür ederek başladı. Eğitime yapılan desteğin önemine vurgu yaptığı konuşmasında Kalkar “Gençlerimizi geleceğimizin en güzel yüzü olarak hazırlayan öğretmenlerimize ve okulumuza da teşekkür ediyoruz. Med Marine Tuncer Şen Fen Lisesi bugüne kadar hem ulusal alanda hem de uluslararası alanda gösterdiği başarılar ile bizim gururumuz olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Böyle güzel bir eğitim ortamına yaptığınız hiçbir katkının zayi olmayacağından ben eminim. Desteklerinizin artarak devam etmesini diliyoruz. Bizim için çok kıymetli olan yardımlarınıza teşekkür etmek adına buraya geldiğiniz için de hepinize hoş geldiniz diyorum” dedi.


Yaman ŞEN “Öğrencilerimize destek olmak mutluluk verici”
               
YMN Tanker Genel Müdürü Yaman ŞEN ise konuşmasında geleceğimizi inşa edecek nesillerin
yetiştirilmesinde nitelikli eğitimin önemine vurgu yaparak “Eğitim, bireysel ve toplumsal gelişimin
temel taşıdır; bir toplumun geleceğini şekillendiren en önemli güçlerden biridir. Bu yüzden, eğitime
yapılan yatırım, aslında doğrudan geleceğimize yapılan yatırımdır. Med Marine Tuncer Şen Fen Lisesi
gibi eğitim kurumları, gençlerimizi bilim, teknoloji ve sosyal bilimler alanlarında donanımlı bireyler
olarak yetiştirerek ülkemizin gelişimine katkıda bulunmaktadır. Med Marine Grup Holding ve YMN
Tanker Ailesi olarak bizler de eğitimin gücüne ve önemine inanıyoruz. Geleceğimizin mimarları olan
değerli gençlerimizin en iyi şekilde yetiştirilmesi için eğitime verilen desteğin artırılması gerektiğine
inancımız tamdır. Bizler de bu inançla, eğitim alanındaki projelere ve faaliyetlere destek vermeyi
sürdüreceğiz. Bu vesileyle, okulumuzun daha iyi eğitim olanaklarına kavuşmasına destek olan tüm
bağışçılarımıza ve destekçilerimize en içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Sizlerin cömert katkıları
sayesinde, Med Marine Tuncer Şen Fen Lisesi, öğrencilerine daha kaliteli bir eğitim sunarak onları
geleceğe hazırlıyor ve potansiyellerini en üst düzeyde gerçekleştirme fırsatı sunuyor” dedi.” dedi.

Plaket ve okul turu
Programın sonunda önce plaket takdimi yapıldı. YMN Tanker genel müdürü Yaman ŞEN’in plaketini Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar verdi. YMN Tanker paydaşlarının plaketlerini ise protokolün diğer isimleri verdi. Ardından tüm davetliler ile birlikte yapılan yardımları görmek ve okulu tanımak için kısa bir tur atıldı. Bilişim, resim ve müzik sınıflarının açılışı yapıldı. Günün sonunda tüm davetliler öğrenciler ile birlikte toplu fotoğraf çekimine katıldı.  

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5