Başkan Aygün'ün, Önceliği İstişare

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelerek istişarelerini sürdürüyor

Başkan Aygün'ün, Önceliği İstişare

KIRIM TÜRKLERİ’NDEN ZİYARET

İlçe genelinde sık sık esnaf, vatandaş ve STK buluşmaları gerçekleştiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, kendisini ziyaret eden konukları ile de bir araya geliyor.  Başkan Aygün bu kapsamda ilk olarak Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Şengül Talgır, yönetim kurulu üyeleri İrfan Batır, Ümran Sefit ve Metin Özler ile bir araya geldi. Bu görüşmenin ardından Derince Açı Koleji Kurucusu Selami Yaman ve Eğitim Koordinatörü Merve Furuncu’yu makamında konuk eden Başkan Aygün, eğitim camiası üzerine görüş alışverişinde bulundu. 

MÜSİAD HEYETİNİ KONUK ETTİ

Başkan Aygün, il dışından gelen konukları Van Bahçesaray AK Parti İlçe Başkanı Cumali Sabırlı ve Hüsnü Güvercin ile de bir araya gelerek istişarede bulundu. Konuklarına nezaketleri için teşekkür eden Başkan Aygün, Derince’de hayata geçen çalışmaları paylaştı.  İstişareler kapsamında MÜSİAD heyetini konuk eden Başkan Aygün, MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı İsmail Uslu, Başkan Yardımcısı Hasan Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Tanta, Murat Yıldız, Yakup Küçük, Mehmet Gökduman, MÜSİAD Üyeleri Metin Atabay ve Ramazan Altuğ ile Kocaeli Şube Müdürü Mücahit Tayyip Olgun ile bir araya geldi.

STK’LAR ZENGİNLİĞİMİZ

MÜSİAD ziyaretinde Derince’de yapılan çalışmalar ve projeler üzerine karşılıklı görüş alışverişi gerçekleşti. Sivil toplum kuruluşlarının kentin en önemli zenginliği olduğunu ifade eden Başkan Aygün, Kocaeli Elazığlılar Derneği Başkanı Fethi Kapan, yönetim kurulu üyeleri İlhan Aydın, Aziz Demircan, İrfan Yünkül, Naki Çabuk ve Gökhan Büyüksökmen’i de makamında konuk ederek istişarede bulundu. Başkan Aygün son olarak Cumhur İttifakı ortağı Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil, İl Başkan Yardımcısı Arif Emre Duman ve Derince İlçe Başkanı Fatih Ekmekçioğlu ile bir araya geldi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5