Başkan Söğüt, “En büyük gücümüz teşkilatlarımız”

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, “Biz, teşkilatımızla, meclis üyelerimizle bir saatin çarkları gibi çalıştık. Ve 5 yılda güzel hizmetleri Körfez’le buluşturduk” dedi

Başkan Söğüt, “En büyük gücümüz teşkilatlarımız”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okutan ve yönetim kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği haftalık toplantıya katılan Başkan Şener Söğüt, “Türkiye Yüzyılı’nı beraber inşa ettiğimiz teşkilatımızla, kıymetli dava arkadaşlarımızla bir araya gelmek bizleri her zaman mutlu ediyor” dedi.

BİR SAATİN ÇARKLARI GİBİ ÇALIŞTIK

Başkan Söğüt, “Körfez’e hizmet için yola çıktığımız günden bu yana teşkilatımızın gücünü ve desteğini her zaman yanımda hissettim. Biz, teşkilatımızla, meclis üyelerimizle bir saatin çarkları gibi çalıştık. Ve 5 yıllık süreçte de Körfez’de yılların sorunları olan kentsel dönüşüm ve bağlantı yolları gibi önemli projeleri çözüme kavuşturarak çalışmalara başladık.

TEK TEK ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK

Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ın da desteği ile Bakanlarımız ve Milletvekillerimiz ile birlikte Samsun Mahallesi olarak da bilinen BArbaros Mahallesi’nde yılların sorununu çözdük. Vatandaşlarımızın yeni evleri tamamlanmak üzere. Yıllar sonra güvenli bir şekilde evlerinde oturabilecekler. Şimdi Kabakoz Mahallesi’nde de sorunu çözüme kavuşturuyoruz. Çalışmalarımız başladı.

SİZLERİN DESTEĞİYLE BAŞARDIK

Bunları tek başımıza yapmadık. Belediyecilikte sağlam bir ekibin ve inanmış gayretli bir teşkilatın olmadan başarıyı yakalayabilmen imkânsızdır. Körfez’in şansı da güçlü ve gayretli bir teşkilatın olması. Çok şükür sizlerin bize olan güvenini boşa çıkarmadık. Görev tekrar bizlere verilirse de aynı birlik ve beraberlik içerisinde Körfez’e yeni değerler katmaya devam edeceğiz. Birlikte yürüyeceğimiz daha çok yol var” dedi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5