Derince Deniz mahallesi ve Liman yolu trafik mağduru

Son zamanlarda Derince ilçesi Deniz mahallesinde yaşayan vatandaşlar trafik sorunuyla boğuşuyor. Mahallenin ana caddede bulunması nedeniyle burada yaşanan park sorunu mahalle sakinlerinin canına tak etti. Vatandaşlar yetkililerin bir an önce bu soruna çözüm bulması gerektiğini söylüyorlar

Derince Deniz mahallesi ve Liman yolu trafik mağduru

Deniz mahallesinde konuştuğumuz vatandaşlar Derince'nin diğer mahallelerinden ve farklı ilçelerden gelen araçların mahallede bulunan apartmanların ve esnafların dükkanlarının önüne araçlarını park ederek bütün gün almadıklarını, bu durumun kendilerini çok mağdur ettiğini söylediler. 
Özellikle Derince'ye yeni taşınan gümrük müdürlüğü ve  vergi  dairesinin de bu park yoğunluğuna sebep olduğunu belirten vatandaşlar yetkililerden bir an önce bu konunun çözüme kavuşturulmasını istedi. 
Vergi dairesi çalışanlarının araçlarını gelişi güzel park ettiklerini dükkanlara ve evlerine yanlış park eden araçlar yüzünden eşyalarını taşıyamadıklarını da belirttiler. 

    

Sorun bununla da bitmiyor, Derince'ye yeni gelen Gümrük Müdürlüğü de trafik ve park sorununu artırıyor. Vatandaşlar sabah kalktıklarında evlerinin önünde tanımadıkları araçların park ettiğini bu yüzden büyük sıkıntı yaşadıklarını belirtiyorlar. Özellikle geçtiğimiz günlerde bu düzensiz park sorunundan dolayı Ambulansın cadde ve sokaklara giremediği için büyük sıkıntılar yaşandığı söylendi. 
Vatandaşlar olası bir yangında itfaiye ekiplerinin yangın alanına ulaşamamalarından korktuklarını belirterek yetkililerden bu konuda hassas davranmalarını isteyerek trafik levhalarının ve uyarılarının artırılması gerektiğini belirtti. 

Mahallelerinde böyle bir park sorunu yaşamak istemeyen vatandaşlar konunun bir an önce çözülmesini beklediklerini belirttiler. 

   

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2021, 14:43

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5