banner3

KÖRFEZ ESNAF ODASI BAŞKANI ÖZTÜRK, 3. KEZ BAŞKAN SEÇİLDİ

Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlık seçimlerinde mevcut başkan Yahya Öztürk tekrar seçilerek 3. Dönem başkanlık koltuğuna oturdu.

KÖRFEZ ESNAF ODASI BAŞKANI ÖZTÜRK, 3. KEZ BAŞKAN SEÇİLDİ

Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulunda oy verme işlemleri sona erdi ve sandıklar açıldı nefesler tutuldu.. Kongrede mevcut başkan Yahya Öztürk ile birlikte Muhammed Çelik ve Zafer Şahin başkanlık için yarıştı. Sayılan oyların 526'sını alan mevcut başkan Yahya Öztürk, 3. Kez başkan seçildi.

Körfez Tütünçliftlik Kültür Merkezi'nde yapılan Körfez Birleşik Esnaf Odası Olağan Genelde Kurulu'nda yarın üç adaydan mevcut Başkan Yahya

Öztürk kullanılan oyların 526 sını alarak güven tazeleyerek 3.dönem başkanlığa yeniden seçildi. Zafer Şahin'e 370 oy, Muhammet Çelik'e ise 264 oy çıktı.

Güven tazeleyen mevcut Başkan Yahya Öztürk , tüm Esnaf Odası üyelerimize teşekkür ederim. Olağan Genel Kurul'a yoğun ilgi gösterdiğiniz. Bu seçimi sadece ben değil tüm esnaf kardeşlerimiz kazanmıştır. Ayrıca seçimlere demokratik ortamda katılarak aday olan Zafer Şahin ve Muhammet Çelik'e de teşekkür ve şükranlarımı sunarım" dedi.

Kazanan Liste

YAHYA ÖZTÜRK’ÜN YÖNETİMİ

Yahya Öztürk ( Başkan)

Hakan Tatlı

Tuncay Aksu

Soner Özbay

Mehmet Göker

Muzaffer Tuzcu

Fikret Şengül

Yasemin Arslan

Şükran Şen

DENETİM KURULU ASİL

Mehmet Kaymak

Engin Keleşoğlu

Muhammed Işık

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5