Körfez’de, Gazze’ye destek mitingi düzenlendi

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için Körfez’de bir miting düzenlendi.

Körfez’de, Gazze’ye destek mitingi düzenlendi

Sivil toplum Kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri tarafından Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nin bahçesinde, İsrail'in Gazze'de yaşayan Müslümanlara yönelik yaptığı saldırıları protesto etmek, Filistin'e destek olmak için yürüyüş ve basın açıklaması gerçekleştirildi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’te mitinge katılarak, “Filistinli kardeşlerimizin Türkiye olarak her zaman yanındayız. Yapılan bu zulme sessiz kalmamız mümkün değil ” dedi.

BAŞKAN SÖĞÜT, “BU BİR KATLİAMDIR”
Gazze’ye destek mitinginde konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Hastane bombalayacak, çocuk, sivil, doktor, hasta demeden herkesi öldürecek kadar terk etmişler insanlığı. Bu çatışma ya da savaş değil, apaçık bir katliamdır. Bu suç sadece Gazze’deki mazlumlara değil tüm insanlığa karşı işlenmiştir. Yüce Allah, dünya üzerinde ki tüm Müslümanlara ve mazlumlara yardım etsin.  Haklı davasında Filistinli kardeşlerimizin sonuna kadar yanındayız.

MEKÂNLARI CENNET OLSUN
Tekbirlerle şahadete yürüyen, yaşadıkları zulme karşı Allah’tan başka hiç bir güce boyun eğmeyen Filistinli kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Dualarımız kardeşlerimizle” dedi.

KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ
Yapılan konuşmaların ardından, Filistinli şehitler ve yaralılar için Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu, dualar edildi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5