İzmit Sanat Akademisi 1 Ekim’de başlıyor

‘Sanat Kenti İzmit’ sloganıyla çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesinin, yetenekli gençleri sanatla buluşturmak adına hayata geçirdiği Sanat Akademisi’nde eğitimler 1 Ekim’de başlıyor

İzmit Sanat Akademisi 1 Ekim’de başlıyor

İzmit Belediyesi, kenti sanat merkezi haline getirmek ve gençleri sanata teşvik etmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda sanatseverleri bir araya getirecek ve müzik, resim, dans, drama ve tiyatro alanında ücretsiz eğitim verecek olan İzmit Sanat Akademisi 1 Ekim’de kapılarını açıyor. 

YETENEK TARAMASI YAPILDI

Mehmet Ali Paşa Gençlik Merkezi’ni Sanat Akademisi haline getiren İzmit Belediyesi, yetenekli gençleri sanatla buluşturmak adına hayata geçirdiği Sanat Akademisi’nde eğitim alacak gençleri belirlemek amacıyla geçtiğimiz aylarda Yetenek Taraması düzenledi. Yüzlerce gencin uygulama sınavlarında yeteneklerini sergilediği seçmelerde başarılı olanlar İzmit Sanat Akademisi’nde eğitim almaya hak kazandı. 

GENÇLERE DESTEK SÜRECEK

İzmit Sanat Akademisi Yetenek Taraması’nda yeteneklerini gösteren ve başarılı olan gençler kayıtlarını 18 Haziran tarihinde tamamladı. Geleceğin sanatçılarını ortaya çıkarmak ve gençleri sanat ile yakınlaştırmak adına kentte yeni bir dönem başlatan İzmit Belediyesi, yetenekli tüm gençlere destek vermeyi sürdürecek.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5