Başkan Söğüt, “STK’larımız bizim için önemli”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, makamında ziyaretçileri ağırladı. Siyasi parti, dernek ve federasyon temsilcileri ile ayrı ayrı bir araya gelen Başkan Söğüt, “STK’larımız bizim için önemli” dedi

Başkan Söğüt, “STK’larımız bizim için önemli”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, makamında ziyaretçileri ağırladı. İlk olarak Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Hasan Engin Tuncer, Asbaşkan Güven Şahinler ve TBF Genel Sekreter Yardımcısı Önder Kardeş’i ağırlayan Başkan Söğüt, ziyaret dolayısıyla teşekkür etti. Ziyarette binicilik konusunda birlikte yapılabilecek konular da ele alındı.

PEHLİVAN’I TEBRİK ETTİ

Başkan Söğüt, Yeniden Refah Partisi Körfez İlçe Başkanlığı görevine seçilen Ümit Pehlivan’ı da kabul etti. Kısa süre önce yapılan kongre sonrasında başkanlığa seçilen Ümit Pehlivan’ı tebrik eden Başkan Söğüt, görevinde başarılar diledi. Ümit Pehlivan da misafirperverliğinden dolayı Başkan Söğüt’e teşekkür etti.

STK’LARDAN TEŞEKKÜR

Başkan Söğüt son olarak Yarımca Amatör Olta ve Sandalcılar Derneği Başkanı Oktay Demir ve yönetimi ile Yarımca Sanayi Sitesi Başkanı Ali Özdemir ve beraberindeki heyeti ağırladı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaret sonrasında birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5