Macro Center da, Marmara Kadın  Kooperatifleri Birliği’ni tercih etti

Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği, tedarik zincirini büyüterek, paydaşlarına yeni pazarlar açmayı sürdürüyor. Üst Birlik Başkanı Nuket Özcan, Türkiye genelinde 138 mağazası bulunan Macro Center ile anlaştıklarını duyurdu.

Macro Center da, Marmara Kadın   Kooperatifleri Birliği’ni tercih etti

BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Kocaeli’de kurulan, kadın girişiminde öncü ve yol gösterici olmayı ilke edinen Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği, yüzlerce paydaşına yeni pazarlar bulmaya devam ediyor. Halkbank, Property Expo, Migros, Taze Direkt gibi ulusal ve uluslararası markaların yanı sıra, otel zincirleri ve eğitim kurumlarıyla da anlaşmaları bulunan Birlik, Bursa, Çanakkale ve Edirne gibi illerdeki kadın girişimcilerin daveti üzerine seminerler düzenleyerek alanında öncü olmayı sürdürmüştü.

KENDİ LOGOSU VE PAKETİYLE

Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği Üst Birlik Başkanı Nuket Özcan, büyümeyi sürdürdüklerini, paydaşı olan kadın girişimcilere yeni pazarlar açmaya devam ettiklerini belirterek, Macro Center Mağazaları’yla anlaştıklarını açıkladı. Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği paydaşları tarafından özenle hazırlanıp, Birlik logosu ve tasarımlarıyla paketlenen ürünlet artık Macro Center Mağazaları’nda da olacak.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜKLERİNDEN

Ayrıcalıklı ürün portföyü, yüksek standartlarda sunduğu müşteri hizmetleri ve özel mağaza tasarımıyla Türkiye’nin seçkin süpermarket zinciri olan Macro Center, müşterilerinin yaşam tarzı ve tercihlerine özel, Avrupa’nın ve dünyanın en ayrıcalıklı lezzetlerinin yanı sıra Anadolu’ya özgü tatları da sunuyor. Beklentileri aşan hizmet kalitesi ile yaptığı her işe tutku ile imza atan Macro Center’ın 15 ilde 138 mağazası var. Bu mağazalar toplam 102 bin 284 m2 alan üzerinde kurulu.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5