banner3

HERGES 2. Bahar Turnuvasında Şampiyon Hivmak Spor

Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Derneği (Herges) tarafından düzenlenen Herges 2. Bahar Futbol Turnuvası’nda şampiyon belli oldu. 25 takımdan 350 futbol severin mücadele ettiği futbol turnuvası final maçıyla sona erdi. Yukarı Hereke Spor Kompleksinde oynanan final maçında rakibini 2-1 yenen Hivmak Spor şampiyon oldu.

HERGES 2. Bahar Turnuvasında Şampiyon Hivmak Spor

TURNUVA 40 GÜN SÜRDÜ

Kırk gün süren Herges 2.Bahar Futbol Turnuvası Kartepe, Dilovası, Derince ve Körfez ilçelerinden 25 takımı bir araya getirdi. Baştan sona büyük mücadelelere sahne olan turnuva final maçıyla tamamlandı. Final maçında Osman Yıldırım’ın bulduğu gollerle Redbull Aytemiz’i 2-1 yenen Hivmak Spor Herges 2.Bahar Futbol Turnuvası şampiyon oldu. Hivmak Spor final maçının ardından düzenlenen ödül töreniyle şampiyonluk kupasını aldı.

PROTOKOLDEN YOĞUN KATILIM

Final maçını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Körfez Belediyesi Başkanı Şener Söğüt, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Derneği Başkanı Mehmet Şahin ve çok sayıda futbol sever takip etti.

ŞAMPİYON TAKIMA 6 BİN TL

Herges 2.Bahar Futbol Turnuvası’nda birinci olan Hivmak Spora şampiyonluk kupası ve 6 bin liralık şampiyonluk ödülünü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Körfez Belediyesi Başkanı Şener Söğüt ve Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Derneği Başkanı Mehmet Şahin verdi. Turnuvayı ikinci bitiren Redbull Aytemiz 3 bin liralık ikincilik ödülünün sahibi oldu. Turnuvayı 16 golle tamamlayan Hivmak Spor’dan Osman Yıldırım turnuvanın gol kralı oldu. Hiç kart görmeyerek turnuvanın en centilmen takımı Newal Spor oldu.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2021, 18:46

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5