Aile Danışma ve Yaşam Merkezi Ailelere Dokunmaya Devam Ediyor

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, seçim beyannamesinde yer alan Aile Danışma ve Yaşam Merkezi mutlu kent hedefiyle ailelere dokunmalara devam ediyor.

Aile Danışma ve Yaşam Merkezi  Ailelere Dokunmaya Devam Ediyor

Toplumun temelini oluşturan ailenin sağlam ve güçlü olması adına özellikle kadına yönelik hizmetleriyle ön plana çıkan Başiskele Belediyesi, aile sağlığı ve bütünlüğünü psikolog, pedagog, diyetisyen ve hukuki danışmanlığı, seminer, kurs ve bilgilendirme faaliyetlerinin yürütüldüğü Aile Danışma ve Yaşam Merkezi ile koruma ve güvence altına alıyor. Çocuk oyun alanlarının da yer aldığı merkez, ailelerin yeni cazibe merkezi konumunda.

2022 YILI KADIN VE AİLE YILI

Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü’nün 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü’nde 2022 yılını  “Kadın ve Aile Yılı” ilan etmesiyle bu bağlamdaki hizmetlerine ağırlık verildi.

Barbaros Mahallesi Kiraz Çiçeği sokakta hizmet veren ve son derece özgün mimarisiyle tarihi bir konağı andıran merkezde Kadın ve Aile birimi, Çocuk ve Ergen Psikolojik  Danışmanlık Hizmetleri, Yetişkin Psikolojik ve Danışmanlık Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri, Beslenme ve Diyet Danışmanlığı hizmetleri veriliyor.

0 262 343 24 85 numaralı telefonlardan arayarak istediğiniz bölüme randevu oluşturabiliyorsunuz. Tamamen ücretsiz olarak verilen bu hizmet günümüz çağında bilinçli anne-baba ve ebeveynler için kaçınılmaz bir fırsat niteliğinde. Oldukça yoğun şekilde randevulu sistem ile vatandaşlara sunulan bu hizmette siz de randevu oluşturmak için geç kalmayın.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5