Başkan Aygün, Projelerini Anlattı

Katılımcı yönetim anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, vatandaşlarla bir araya gelerek ilçede gerçekleştirdiği yatırımları anlattı

Başkan Aygün, Projelerini Anlattı

Çenedağ ve Fatih Mahalleleri

İlçede birbirinden önemli hizmetlere imza atmaya devam eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, diğer taraftan da her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek fikir alış-verişinde bulunuyor. Başkan Aygün bu kapsamda ilk olarak Çenedağ Mahalle Muhtarı Osman Koçyiğit ile meclis üyeleri Ayhan Aksoy ve Mustafa Morgül’ün de eşlik ettiği programda Çenedağ Mahallesi’nde yer alan Ok Yapı Sitesi sakinleri ile buluştu. Daha sonra Başkan Aygün, Yelken Kafe’de meclis üyesi Halime Gökdemir’in de yer aldığı programda Fatih Sultan Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

“Halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz”

Gerçekleşen toplantılarda vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Aygün, katılımcılarla ilçeye kazandırdığı ve yapımı planlanan projeleri paylaştı. Kentsel yenilemeden, gençlere yönelik yatırımlara kadar birçok önemli projeyi hizmete sunduklarını belirten Başkan Aygün, “İlçemizin farklı noktalarında gençlik merkezleri ve spor alanları oluşturduk. Çiftçilerimize yönelik Tarımsal Kalkınma Hamlemizi gerçekleştirdik. Araptepe Kentsel Yenileme projemizi tamamlayarak ikinci çalışmamızı da Deniz Mahallemizde yapıyoruz. Daha sayamadığım birçok projemiz ile halkımıza en güzel şekilde hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5