Başkan Söğüt, “Körfez’in geleceği için adımlar attık”

Körfez’deki oda başkanları ile bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, “Körfez’in sadece bugünü değil, geleceğini düşünerek adımlarımızı attık” dedi

Başkan Söğüt, “Körfez’in geleceği için adımlar attık”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kent Konseyi ile birlikte düzenlenen programda oda başkanları ile bir araya geldi. Tütünçiftlik Nazende’de gerçekleştirilen buluşmada oda ve kooperatif başkanları ile sohbet ortamında buluşan Başkan Şener Söğüt, “Görev süremizde 5 yıla yaklaştık. Körfez’in sadece bugünü değil, geleceğini düşünerek adımlarımızı attık” dedi.

ODA VE KOOPERATİF BAŞKANLARI

Buluşmaya,, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Pazarcılar Odası Başkanı Kerem Yavuz, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ferit Kır, Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez Yarımca Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ali Özdemir, Fırıncılar Odası Başkanı Hakkı Çakır ve oda yetkilileri katıldı.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK

Körfez Kent Konseyi'nin birleştirici özelliğinin olduğunu belirten Başkan Şener Söğüt, “Bugün de bu birleştirici gücün etrafında bir aradayız. Sohbet edeceğiz, yaptığımız ve yapacağımız projelerle ilgili sizlerle fikir alışverişinde bulunacağız. 4,5 yıllık süreci geride bıraktık ve ilk günden bu yana attığımız her adımı ortak akıl ile birlikte istişare ederek yürüdük.

BİR ÇOK PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK

Nasip olursa ikinci dönem için de adayız. 4,5 yılda ulaşımdan sağlığa, eğitimden kültür sanata kadar birçok projeyi hayata geçirdik. Ama en önemlisi de SGK ve vergi borçları ve faiz yüküydü. Önümüze iki fırsat çıktı ve borçları üzerinde yine kamuya ait okul ve camilerin bulunduğu arsalar karşılığında ödedik. Biz o gün bu adımları atarken eleştirildik ama bugün görüyoruz ki çok doğru iş yaptık. Körfez’in geleceğini kurtardık” dedi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5