Başkan Söğüt, “Esnafımızın her zaman yanındayız”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, her hafta bir mahallede esnafları ziyaret ediyor, onların talep ve önerilerini dinliyor. Son olarak da Mimar Sinan Mahallesi esnafını gezdi

Başkan Söğüt, “Esnafımızın her zaman yanındayız”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi’nde esnafı gezdi, onların talep ve önerilerini dinledi. Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde esnafları gezen Başkan Söğüt’e Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan da eşlik etti. Başkan Söğüt ilk olarak Mehmet Akif Ersoy Camii’nin bahçesinde vatandaşlarla sohbet etti.

HER ESNAFIMIZ ÖNEMLİ

Sıcak ve samimi sohbetlerin gerçekleştiği ziyarette esnafa kolaylıklar dileyen Başkan Söğüt, hem çay içti hem de gelen talepleri dinledi. Gördüğü eksiklikleri de anında ilgili müdürlere aktaran Başkan Söğüt, “Esnafımız bizim için önemli. Dün olduğu bugün de yarın da her zaman yanınızdayım” dedi.

IŞIKLANDIRMA TEŞEKKÜRÜ

Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nin yeni dekoratif aydınlatmalarla akşamları çok güzel bir görünüme büründüğünü belirten esnaf, Başkan Söğüt’e çalışmadan dolayı teşekkür etti. Alışveriş yapan vatandaşlarla samimi görüntüler veren Başkan Söğüt, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5