Başkan Söğüt, “Güçlü Türkiye gençlerin omuzlarında yükselecek”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir ve yönetimini ağırladı.

Başkan Söğüt, “Güçlü Türkiye gençlerin omuzlarında yükselecek”

 Gençlerle birlikte hem sohbet eden hem de ziyaretlerde bulunan Başkan Söğüt, “Güçlü Türkiye gençlerin omuzlarında yükselecek” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir ve yönetimini ağırladı. Bir dizi ziyaret için Körfez’e gelen Baki Özdemir ile bir araya gelen Başkan Söğüt, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve yönetimi ile birlikte Yarımca Sahili’nde vatandaşlarla sohbet etti. Piknik yapan ailelerle sohbet eden Başkan Söğüt, muhabbete ortak oldu.

SİZLERE ÇOK GÖREV DÜŞÜYOR

Başkan Söğüt ve beraberindeki heyet sahilde gerçekleştirilen ziyaretler sonrasında İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet ortamında değerlendirmelerde bulundu. Gençlik Kolları’ndan gelme bir belediye başkanı olduğunu belirten Başkan Söğüt, 2053 hedefi için en büyük rolün gençlere düştüğünü vurguladı.

EN BÜYÜK TEMİNATSINIZ

Körfez Belediyesi olarak gençlerle uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Başkan Şener Söğüt, “Umudumuz olan gençlerimiz 2053 vizyonumuzu hayata geçirecek, yarının büyük ve güçlü Türkiye’sini kuracak. Ülkemiz gençlerimizin omuzlarında yükselecek. Aklını, ruhunu ve bedenini bu ülkenin gelecekte ileriye gidebilmesi için ortaya koyan çalışkan gençliğimiz, bizim en büyük teminatımızdır” dedi.

EN GÜZEL ÖRNEKLERDEN BİRİ

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir de gün boyu Körfez’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirterek, “AK Parti’nin gençlere verdiği önemin bir göstergesi de sayın Başkanımız. Gençlik kollarından belediye başkanlığına uzanan bir siyasi hayatı var. Ve AK Parti içerisinde bu örnekler gerçekten çok fazla” ifadelerini kullandı. Özdemir, misafirperverliğinden dolayı Başkan Söğüt’e teşekkür etti.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5