İzmit Çarşısı’ndan 2.Tanıtım Buluşması 

Kocaeli’nin doğa ve insan dostu topluluğu İzmit Çarşısı, ekolojik ve sosyal açıdan adil olmaya niyetli üreticilerle, onlardan alışveriş yapmayı tercih eden ‘türetici’leri buluşturmaya devam ediyor

İzmit Çarşısı’ndan 2.Tanıtım Buluşması 

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Good4Trust ile işbirliği ile yürütülen İzmit Çarşısı’nda gıdadan el emeği ürünlerine kadar birçok kategoride ürün yer alıyor. Kocaeli genelinde çevreye ve insana saygılı üretim yapmak isteyen üreticileri bünyesine katarak her geçen gün büyüyen İzmit Çarşısı, adil üreticilere ulaşmak için 2.Tanıtım Buluşması etkinliğini düzenliyor.

ÜRETİCİLERE BİLGİ VERİLECEK

17 Kasım Cuma saat 14.00’da İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi’nde (İZGİM)  gerçekleşecek etkinlikte İzmit Çarşısı Üretici İlişkileri Sorumlusu Gamze Gül Biricik, doğa dostu üretim yapan üreticilerle bir araya gelerek “İzmit Çarşısı nedir? Nasıl online dükkan açılır?” gibi konular hakkında bilgi verecek.  

Etkinlik hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar 0262 318 00 00’ı arayabilir veya İzmit Çarşısı sosyal medya hesaplarını takip edebilirler. 

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5