Kadın çalışanlara izin veren Başkan Hürriyet mesaisine bakanlıklarda devam ediyor

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın personellere idari izi veren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, kendisi Ankara’da temaslarda bulunmaya devam ediyor

Kadın çalışanlara izin veren Başkan Hürriyet  mesaisine bakanlıklarda devam ediyor

Hayata geçirdiği tüm çalışmalarla kadınlara güç katan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, kadınların hem 8 Mart’ın farkındalığını yaşayabilmeleri hem de bu özel günü kutlamaları için 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde İzmit Belediyesinin kadın çalışanlarına idari izin verdi. İzmit Belediyesinin kadın çalışanları geçtiğimiz yıl yapılan toplu iş sözleşmesi ile birlikte bu yıl da 8 Mart’ta izinli olurken belediyede sadece erkek çalışanlar mesai yaptı. 

TEK KADIN BAŞKAN OLARAK ÇALIŞMAYA DEVAM

Tüm kadın çalışanlara izin veren Başkan Hürriyet ise 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde çalışmaya devam ediyor. Belediye sorunlarına çözüm üretmek için Ankara’da bakanlıklara giden Başkan Hürriyet, “Bugün bizim belediyemizde tüm kadın çalışanlarımız 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle idari izinliler. Toplu iş sözleşmemize eklediğimiz maddeler sayesinde. Tek kadın başkan olarak ben çalışmaya devam ediyorum. Ankara yolunda yine sorunlara çözüm üretmek üzere bakanlıklar kapısındayız. Birileri çalışacak ki diğer kadınların yolunu açacak” açıklamasını yaptı.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5