KOCAELİ GENÇ GİRİŞİMCİLERİ KÖRFEZ TİCARET ODASINDA BULUŞTU

Kocaeli Genç Girişimciler İcra Kurulu il genelinde ekonomik ve sosyal iş ağı oluşturmak ve ticari iş birliklerini artırmak amacıyla Körfez Ticaret Odası ev sahipliğinde bir araya geldi.

KOCAELİ GENÇ GİRİŞİMCİLERİ KÖRFEZ TİCARET ODASINDA BULUŞTU

 Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Tufan Şahinkesen’in ve Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk’ün de katıldığı toplantıya Körfez, Gebze, Kocaeli Ticaret Odaları ve Kocaeli Sanayi Odası Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri, Körfez Ticaret Odası üyeleri de katılım sağladı.

Körfez Ticaret Odası teras katında genç girişimcilerin yoğun katılım gösterdiği kahvaltı programında, katılımcılar kendilerini tanıttı ve yaptıkları işler hakkında bilgi verdi.

GENÇ GİRİŞİMCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Açılış konuşması yapan Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk “ Türkiye genç nüfusuyla girişimcilik fırsatlarına sahip bir ülke. Fakat girişimciler şunu bilmeli; girişimcilik piyasası kısa yoldan para kazandıran bir araç değildir. Uygulanabilir iş modeli olmayan, müşteri memnuniyetini sağlayamayan girişimlerin yatırım bulmaları çok zor.

Girişimciliğin bir kültür, bir etkileşim meselesi olduğunu unutmamalıyız. Bu noktada TOBB genç girişimciler kurulumuzun faaliyetlerini çok değerli buluyorum; TOBB genç girişimcilerimizi etkileşim halinde bulunduruyor, genç girişimcilerimize global bir vizyon çerçevesinde buluşturuyor. Bugün ki genç girişimcilerimiz, yarınlara bir yatırımcı gözüyle bakarak, arkalarından gelen gençlerin başlangıç projelerini destekleyebileceklerinin farkında. Bu etkileşimle ancak girişimcilik ekosistemi yaşayacaktır.

Biz Körfez Ticaret Odası olarak gerek genç girişimcilerimize gerekse kadın girişimcilerimize her konuda destek olmaya hazırız. İlimizi, bölgemizi ticaretimizi geliştirecek her girişimde yanınızda olmaya varız.” dedi.

İLİMİZDEKİ BÜTÜN GENÇ GİRİŞİMCİLERE AÇIĞIZ

Kocaeli Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Tufan Şahinkesen TOBB’un yurt genelinde yaptığı faaliyetler hakkında bilgi verdi. Başkan Şahinkesen; kurul tarafından verilmek üzere il genelinde eğitim dış ticaret, e-ticaret, beden dili ve diksiyon, ekonomi ve finans, kripto paraların geleceği konularında üyelerden eğitim talepler topladıklarını ifade ederken, mart ayı içerisinde yapı, inşaat fuarı ziyareti için hazırlık yaptıklarını söyledi ve tüm eğitim ve etkinliklerinde, ilde yer alan bütün genç girişimcilere açık olacaklarını ifade etti.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5