Körfez’de alt yapı sonrası, asfalt seferberliği

Körfez genelinde devam eden altyapı çalışmalarının sona erdiği cadde ve sokaklarda asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Körfez’de alt yapı sonrası, asfalt seferberliği


Körfez’in altyapı problemlerini gidermek için ilmek ilmek işlenen içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu altyapısı ve depoların yapımı çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Körfez Belediyesi ve İSU işbirliği ile gerçekleştirilen çalışmaların ardından altyapısı biten bölgeler zaman kaybetmeden asfaltlanarak vatandaşların kullanımına hazır hale getiriliyor.
 

BAŞKAN SÖĞÜT’TEN YERİNDE İNCELEME
Körfez’de yürütülen her çalışmayı yakından takip eden Belediye Başkanı Şener Söğüt, hafta sonu da Yeniyalı Mahallesi Hürriyet Bulvarı ve Hızır Reis Caddeleri’nde devam eden asfalta hazırlık, kaldırım ve kavşak yapım çalışmalarını inceledi, yetkililerden çeşitli bilgiler aldı. Çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Söğüt, bölge esnafıyla da uzun uzun sohbet etti.

 

BAŞKAN SÖĞÜT, “HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNUYORUZ”
Başkan Söğüt; “Zaman kaybetmeden Körfez’in tüm cadde ve sokaklarını hem altyapısıyla hem de üstyapısıyla en iyi şekilde yaparak halkımızın hizmetine sunuyoruz. Hürriyet Bulvarı, ilçemizde yoğun olarak kullanılan bölgelerden biri. Burayı yeni yapılan ve konforlu hale getirdiğimiz İlimtepe Bağlantı yoluyla birbirine bağlayarak en kısa sürede hizmete açacağız. İlimtepe Bağlantı yolunu Salı günü açmayı planlıyoruz” dedi.

İNSANLARIMIZIN SAĞLIĞI VE MUTLULUĞU İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Yapılacak altyapı çalışmaları ile birlikte Körfez’de, altyapı problemlerini uzun yıllar çözmüş olacaklarını ifade eden Başkan Söğüt, “İnsanlarımızın sağlığı ve mutluluğu için çalışıyoruz. Bu çalışmaları hayata geçiren Kocaaeli Büyükşehir Belediyemize ve İSU Genel Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum. Yapılan tüm çalışmaların ardından ilçemizi hem altyapısıyla hem de üstyapısıyla örnek ilçelerden biri haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5