Körfez’de, tatil çocuklar için çok eğlenceli geçiyor

Körfez Belediyesi, çocukların yarıyıl tatilini en güzel şekilde geçirmesi için düzenlediği çocuk şenlikleri büyük ilgi görürken, çocuklar da doyasıya bir tatil yaşıyor

Körfez’de, tatil çocuklar için çok eğlenceli geçiyor

Körfez Belediyesi, çocukların yarıyıl tatilini en güzel şekilde geçirmesi için düzenlediği çocuk şenlikleri büyük ilgi görürken, çocuklar da doyasıya bir tatil yaşıyor. Tütünçiftlik’te düzenlenen etkinlikte ‘Tembel Ayşe’ oyunu çocuklarla buluşturuldu. Tiyatroyu kahkahalarla izleyen miniklerin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu.

SAĞLIKLI YAŞAMI ELE ALDILAR

İzleyenleri kendine hayran bırakan ‘’Tembel Ayşe’’ isimli tiyatro oyununda çocuklara sağlıklı bir yaşamın nasıl olması gerektiği öğretildi. Temizliğin hayatımızdaki önemini ve düzenli hayatı konu alan tiyatro oyunu minik izleyicilerinden tam not aldı.

YARIMCA’DA DA ŞENLİK VARDI

Tütünçiftlik’in ardından Yarımca’da da etkinlikler vardı. Yarımca Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen çocuk şenliği etkinliğinde de Roza Tiyatro grubu vardı. Şenliklere katılan çocukların mutluluğu yüzlerinden okundu. Hacivat ve Karagöz oyunuyla başlayan etkinlik, dans ve oyunlarla devam etti.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Her yaştan çocuğun katıldığı etkinliğe ilgi yoğundu. Şarkı söyleyip oyunlar oynayan çocuklar program sonunda Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ e teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Körfez’de tatil boyunca devam edecek olan etkinlikler Hereke’de de gerçekleştirilecek.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5