banner3

KÖRFEZ’DE AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ BAŞLADI

Körfez Belediyesi, yaz etkinlikleri kapsamında düzenlediği açık hava sineması ile Türk sinemasının unutulmaz filmlerini ilçe sakinleriyle buluşturuyor.

KÖRFEZ’DE AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ BAŞLADI

Körfez Belediyesi, açık hava sineması etkinliğinin ilkini İlimtepe Mahallesinde gerçekleştirdi. Kurulan dev ekranda Körfezliler yıldızlar altında film izlemenin keyfini çıkarttı. Hava şartlarının güzel olduğu günlerde devam edecek açık hava sinema etkinliği, “AYLA” adlı filmin gösterimiyle başladı.

YAZLIK SİNEMANIN TADINI ÇIKARDILAR

Güzel havanın tadını çıkarmak isteyen Körfezliler, İlimtepe Kültür Merkezi’nde oluşturulan alana adeta akın etti. Film keyfini doyasıya yaşamak için Körfez Belediyesi, alana gelen vatandaşlara mısır ve gazoz ikramında bulundu.

FARKLI MAHALLELERDE DE YAPILACAK

Etkinliğimiz sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde düzenlenecek diyen Belediye Başkanı Şener Söğüt “ Pandemi dolayısıyla vatandaşlarımız uzun bir süredir evlerindeydi. Alınan yeni kararlar doğrultusunda organizasyonlarımıza çeşitli etkinlikler ile başladık. Açık hava sinemasının renkli ortamını vatandaşlarımıza yaşatmak, birlik ve beraberlik içerisinde huzurlu ve keyifli bir akşam geçirebilmek adına bu etkinliği başlattık. Açık hava sinemasını farklı mahallelerimize taşıyarak halkımıza bu güzel etkinliği yaşatmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

VATANDAŞLAR GÜZEL VAKİT GEÇİRDİLER

Aileleri ve sevdikleriyle birlikte etkinliğe katılan vatandaşlar güzel vakit geçirdiklerini dile getirerek, "Farklı, güzel bir akşamı komşularımızla birlikte geçirdik. Yaz akşamlarının en güzel eğlencesini bugün bizlerle buluşturdular. Başkanımız Şener Söğüt ve belediye yetkililerine teşekkür ediyoruz.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5