Körfez Ticaret Odası ve Kocaeli Üniversitesi, ortak bir çalışmaya imza atacak

Körfez Ticaret Odası ve Kocaeli Üniversitesi, işbirliklerine bir yenisini daha ekliyor. İki kurum, araştırmalar ve yeni projelerin hayata geçirilmesi için ortak bir çalışmaya imza atacak.

Körfez Ticaret Odası ve Kocaeli Üniversitesi, ortak bir çalışmaya imza atacak

Körfez Ticaret Odası ve Kocaeli Üniversitesi, işbirliklerine bir yenisini daha ekliyor. İki kurum, araştırmalar ve yeni projelerin hayata geçirilmesi için ortak bir çalışmaya imza atacak. İnovatif fikirlerin projelere, projelerin ise ürünlere dönüşmesi için düzenlenen Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği, bu yıl 6.’sı gerçekleşecek ve Körfez Ticaret Odası ile KOÜ TTO proje ortaklığında gerçekleştirilecek.

Etkinlik, TÜBİTAK 1503-Proje Pazarları Destekleme Programı kapsamında desteklenmektedir. SmartNET Dijital Dönüşüm Ajansı'nın sponsor olduğu etkinlik, 20 Mayıs tarihinde Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde başlayacak ve 21-22 Mayıs'ta KOÜ Teknopark'ta devam edecek. Bu etkinlik, yeni fikirlerin ve projelerin geliştirilmesi için önemli bir platform oluşturacak ve katılımcılara büyük fırsatlar sunacak.

Körfez Ticaret Odası ve Kocaeli Üniversitesi'nin işbirliği sayesinde, Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği her yıl daha da büyüyerek, inovasyon ve teknoloji alanında önemli adımlar atılmasına olanak sağlayacak. Katılımcılar, projelerini paydaşlarla paylaşarak destek ve geri bildirim alacak ve bu sayede daha başarılı ve etkili projeler geliştirebilecekler.

Belirlenen temalarda hakem değerlendirmesinden başarıyla geçen proje posterlerinin etkinlik boyunca sergileneceği, özel sektör kuruluşlarından konuşmacıların yer alacağı bir program ziyaretçilerini bekliyor. Tematik alanların;

  • Bilişim ve Yazılım,
  • Görüntü İşleme Sistemi,
  • Elektronik ve Haberleşme,
  • Kimya Teknolojileri

olarak belirlendiği etkinliğe başvurular başladı. Dereceye giren projelerin ödülleri ise aşağıdaki gibi olacak;

  • Birincilik Ödülü 70.000 TL
  • İkincilik Ödülü 40.000 TL
  • Üçüncülük Ödülü 20.000 TL

Proje sahipleri, ödüllerin yanı sıra fikirlerini özel sektör kuruluşlarının temsilcilerine tanıtma/sunma ve finansal ya da teknolojik olarak desteklenme fırsatı yakalayabileceklerdir. Katılım sağlayan tüm proje sahiplerine katılım belgesi verilecektir.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5