Başkan Söğüt, “İstişare ederek adım atıyoruz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Karslılar Derneği’ne konuk oldu. “Körfez’in beklentilerini iyi biliyoruz” diyen Başkan Söğüt, “Projeleri hayata geçirirken istişare ediyor, şekillendiriyor ve çalışmayı başlatıyoruz” dedi

Başkan Söğüt, “İstişare ederek adım atıyoruz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, her hafta bir derneği ziyaret ediyor, başkan ve yönetimi ile bir araya gelerek hem yapılan hem de yapılacak projelerle ilgili olarak bilgilendirmede bulunuyor. Başkan Söğüt bu kapsamda son olarak Alican Kazgan’ın başkanlığını yürüttüğü Kocaeli Karslılar Derneği’ne konuk oldu. Üyelerin de katıldığı ziyarette Başkan Söğüt, gelen soruları da cevapladı.

KONGRE SONRASI ZİYARET

Ziyarette Başkan Şener Söğüt’e, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt eşlik etti. Alican Kazgan ve yönetimini yapılan kongre dolayısıyla tebrik eden Başkan Söğüt, “Kongre sonrasında hem sizi tebrik etmek hem de bir araya gelerek sohbet etmek istedik. Alican Kazgan’ı ve yönetimini tebrik eder, görevlerinizde başarılar dilerim” dedi.

KÖRFEZ’DE CİDDİ BİR YATIRIM VAR

“STK’lar ve yerel yönetimler olarak birlikte hareket etmeli, projeler üretmeliyiz” diyen Başkan Söğüt, “Topluma faydalı her konuda sizlerin yanındayız, destekçiniziz. Körfez’de Büyükşehir Belediyemiz, bakanlıklarımız ve biz ciddi bir yatırım içerisindeyiz. Şu ana kadar yapılan ve yapımına başlanan projelerin maliyeti 1 Milyar TL. Bu gerçekten önemli bir rakam.

TEK TEK HAYATA GEÇİRİYORUZ

Bu projeleri ‘günü kurtarmak’ adına hayata geçirilen projeler değil. Kentin ihtiyaçlarını iyi biliyoruz. Mesela hemen yakınımızda Büyükşehir Belediyemizin 1. Etabını tamamlamak üzere olduğu Körfez-İlimtepe Yolu var. İlimtepe bu kentin geleceği. Ve ulaşım akslarını da bu doğrultuda düzenliyoruz. Buradan tekrar Başkanımız Tahir Büyükakın’a teşekkür ediyorum.

SİZLERLE BİRLİKTE YÖN VERİYORUZ

İlimtepe Millet Bahçesi, Hereke Sahili ve bunun gibi bir çok proje var. Bunları belirlerken de siz derneklerimiz ve vatandaşlarımızla da bir araya geliyoruz, projeye birlikte yön veriyoruz. Bizim proje üretim aşamasındaki en önemli etkenimiz istişare. Her kesimle istişare ediyor, dinliyor birlikte hareket ediyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt daha sonra dernek üyelerinden gelen talep ve önerileri dinledi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5