Erzurumlular, Doğan ve Şakar’ı ziyaret etti

Kentimizin en aktif sivil toplum kuruluşları arasında yer alan ve özellikle sosyal yönden özel yardım çalışmaları ile bilinen Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı yönetiminin, Kocaeli genelinde önemli görevlere atanan hemşehrilerine yönelik destek ziyaretleri devam ediyor. Vakıf Başkanı Ahmet Önal ile beraberindeki heyet, geçtiğimiz günlerde iki önemli ziyarette bulundu.

Erzurumlular, Doğan ve  Şakar’ı ziyaret etti

İLK ZİYARET DOĞAN’A

İlk ziyaretini Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü olan Şener Doğan’a makamında konuk olan Başkan Ahmet Önal ve beraberindekiler, burada Doğan’ın başarılı çalışmaları ile gurur duyduklarını, bu hizmetlerinin devamını kendisinden beklediklerini dile getirdi. Önal ayrıca Doğan ve şahsında tüm eğitim camiasının 2023-2024 eğitim öğretim yılını da tebrik etti.

ŞAKAR’A KONUK OLDULAR

Kocaeli Erzurumlular Vakfı yönetiminin sonraki durağı ise geçtiğimiz günlerde AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı görevine getirilen hemşehrileri Köksal Şakar’a gerçekleşti. Şakar’a yapılan ziyaret sırasında Müdür Doğan da eşlik etti. İktidar partisindeki görevlendirmenin ardından ilçe başkanlığına getirilen Şakar’ı yeni görevi dolayısıyla kutlayan Vakıf Başkanı Ahmet Önal, “Köksal başkanımızın böylesine önemli bir vazifeye atanması hemşehrileri olarak bizleri sevindirmiştir. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

ŞAKAR TEŞEKKÜR ETTİ

Yeni ilçe başkanı Köksal Şakar da ziyareti dolayısıyla Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Öte yandan Vakıf Başkanı Önal’a ziyaretler sırasında başkan yardımcısı Çetin Çomaklı, genel sekreter Murat Şenel ve muhasip Erdal Durmuş eşlik etti.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5