Erzurumlular Vakfı ve Başkan Önal’a, başarı plaketi!

7 ayrı sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Kocaeli Orta Anadolu Eğitim ve Kültür Platformu tarafından önceki akşam özel bir etkinlik düzenlendi.

Erzurumlular Vakfı ve Başkan Önal’a, başarı plaketi!

 

 

7 ayrı sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Kocaeli Orta Anadolu Eğitim ve Kültür Platformu tarafından önceki akşam özel bir etkinlik düzenlendi. STK’ların bu özel programında geçtiğimiz yıllarda yaşama veda eden halk ozanlarından Neşet Ertaş da anıldı. İzmit Doğu Kışla’da gerçekleşen Neşet Ertaş Anma Programı ve Kocaeli Şehir Ödülleri-2023 etkinliğinde kentimizin en aktif sivil toplum kuruluşu da belli oldu.

 

DADAŞLARA ANLAMLI ÖDÜL

Bu kapsamda Ahmet Önal’ın başkanlığını yürüttüğü ve başta sosyal yardım ve eğitim faaliyetleri olmak üzere birçok alanda hayata geçirilen projeleri ile dikkat çeken Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı, “Şehrin En Aktif Sivil Toplum Kuruluşu” ödülüne layık görüldü. Programa katılan vakıf başkanı Ahmet Önal, ödül plaketini Kocaeli Tokatlılar Derneği Başkanı Turan Şahin’in elinden aldı.

 

BAŞKAN ÖNAL, ERTAŞ’I ANDI

Öte yandan halk ozanı Neşet Ertaş’ın da anıldığı programda Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal’a; Vakıf Genel Sekreteri Murat Şenel, yönetim kurulu üyeleri Bünyamin Atuğ ve Muhammet Can Önal eşlik etti. Etkinlikle ilgili bir açıklama yapan vakıf başkanı Önal, “Erzurumlular Vakfı olarak izler vatanımıza, milletimize ve her şeyden önemlisi yaşadığımız bölge olan Kocaeli’mize faydalı olmak, toplumsal faaliyetlerin içinde yer almak için çaba gösteren bir STK’yız. Vakfımızın böylesine bir ödüle layık görülmesi önümüzdeki dönemlerde yapılacak çalışmalar için bizlere şevk verecektir. Emeği platformuzun değerli bileşenlerine teşekkür ederken, türküleri ve bağlaması ile gönlümüzde ayrı bir yeri olan Neşet Ertaş üstadımızı da bir kez daha rahmetle ve özlemle anıyoruz” diye konuştu.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5