BAŞKAN BAYRAM KURTARAN'IN PERFORMANSI GÖZ DOLDURUYOR

Büyük Birlik Partisinin Kocaeli'deki en başarılı ilçe başkanlarından olan BBP Körfez ilçe başkanı Bayram Kurtaran'a il yönetiminden teşekkür plaketi verildi.

BAŞKAN BAYRAM KURTARAN'IN PERFORMANSI GÖZ DOLDURUYOR

Mustafa Destici’nin genel başkanı olduğu Büyük Birlik Partisi (BBP)’nin Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran’a il yönetimi tarafından teşekkür ve başarı plaketi verildi. Partinin il binasında düzenlenen törene BBP İl Başkanı Remzi Kaya, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçe başkanları katıldı.

KURTARAN'IN BU PERFORMANSI GÖZLERDEN KAÇMADI.

Büyük Birlik Partisi Kocaeli il başkanlığında düzenlenen; ilçe başkanı il yöneticileri ve çok sayıda partilinin katıldığı programda Bayram Kurtaran'a üstün çalışmalarından dolayı plaket verildi.

Geçtiğimiz aylarda Körfez ilçe teşkilat binasını faaliyete geçiren yönetimini oluşturup mahalle başkanlarını belirleyen Kurtaran'ın bu performansı gözlerden kaçmadı.

İl başkanı Remzi Kaya tarafından ödüllendirilen Körfez ilçe başkanı Kurtaran; "Bizim başarılı görülmemiz saha çalışmalarımızdaki azmimizi daha da arttıracaktır. Biz tüm ilçe başkanları ve partililer olarak aynı azim ve aşkla çalışıyoruz bu başarı hepimizin başarısı" şeklinde konuştu

BAŞKAN BAYRAM KURTARAN’A DA BAŞARI PLAKETİ VERİLDİ.

Gerçekleşen program sırasında partiye en fazla üye yapan isimlerin başında gelen Teşkilatlanma Başkanı Metahan Küpcü ve ilçe teşkilatı, Körfez ve İzmit ilçeye plaket takdiminde bulundu. Öte yandan törene katılan BBP Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran’a da başarı plaketini il başkanı Remzi Kaya ile il başkan yardımcılarından Murat Şenel verdi.

Gerçekleşen törenin ardından bir açıklama yapan BBP Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, “Başarılı görülmek bizlerin sahadaki çalışma azmini artıracak, teşkilat mensuplarımızı teşvik edecektir. Tüm ilçe teşkilatımıza emekleri için teşekkür ederim” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2021, 12:24

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5