Başkan Söğüt’ten, Hereke çıkarması

Körfez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Şener Söğüt, bugün Hereke'de yoğun bir program gerçekleştirdi.

Başkan Söğüt’ten, Hereke çıkarması

Sabahın erken saatlerinden itibaren esnafı ziyaret eden Söğüt, iş yerlerini tek tek dolaşarak esnaflarla sohbet etti. Esnafların sorunlarını dinleyen Söğüt, çözüm önerileri hakkında bilgi verdi ve destek sözü verdi.

Ardından pazaryerini ziyaret eden Söğüt, pazarcı esnafıyla bir araya geldi. Pazarcıların taleplerini dinleyen Söğüt, pazaryerindeki eksiklikleri not alarak çözüm için çalışacaklarını belirtti. Vatandaşlarla da bir araya gelen Söğüt, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sundu. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Söğüt, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

Körfez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Şener Söğüt, gün boyu Hereke’deydi. AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan, meclis üyesi adayları ve teşkilat üyeleriyle birlikte adeta Hereke’ye çıkarma yapan Başkan Söğüt, vatandaşlardan ve esnaftan da büyük ilgi gördü. Hereke’de kurulan pazarıda ziyaret eden Söğüt, burada hem pazarcı esnafıyla hem de vatandaşlarla sohbet etti.

HALI ATÖLYESİ VE MÜZESİ KURDUK

İlk olarak ilçede kurulu bulunan Halı Atölyesi’ni ziyaret eden Başkan Söğüt, “Hereke’nin en büyük marka değeri kuşkusuz halısı. Bizler de bu değeri daha da yukarıya çıkarmak adına Halı Atölyesi ve Halı Müzesi’ni kurduk. Hereke bizler için önemli. Tarihi değerlerimizi korumak ve gün yüzüne çıkarmak için de önemli adımlar attık, atmaya devam ediyoruz.

TARİHİ DEĞERLERİMİZİ GÜN YÜZÜNE ÇIKARDIK

Bugün baktığımızda Hereke Kalemizi ayağa kaldırdık, turizme kazandırdık. Ciddi bir ilgi var. Geceleri gerdanlık gibi parlıyor. Tarihi Özbek Sokağımızda da Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte çalışmamız var. Tarihi evlerimizin cephelerini yeniliyoruz” dedi. Hereke’de eğitim gören üniversite öğrencileriyle de sohbet eden Başkan Söğüt, yeni kampüsün de inşaatının hızla devam ettiğini söyledi.

MERKEZİMİZDE İNSAN VAR

Hizmet ve eserler anlamında Hereke’ye önemli yatırımlar yapıldğının da altını çizen Başkan Söğüt, “Bugün Hereke Sahilimizi görüyorsunuz. Adeta bölgenin incisi. Gündüzü ayrı, gecesi ayrı güzel. Sadece Herekeliler değil, Kocaeli’nden ve çevre illerden vatandaşlar da geliyor. Bu AK Parti belediyeciliğinin bir örneğidir. Bizim belediyecilik anlayışımızın merkezinde insan var” dedi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5