Kamu malına zarar verme suçundan aranan şahıs yakalandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık ve kamu malına zarar verme suçundan aranan B.M. isimli şahsı yakalamak için başarılı bir operasyon düzenledi.

Kamu malına zarar verme suçundan aranan şahıs yakalandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık ve kamu malına zarar verme suçundan aranan B.M. isimli şahsı yakalamak için başarılı bir operasyon düzenledi. 7 yıl 5 ay 24 gün ağır hapis cezası bulunan B.M., 26 Şubat 2024 tarihinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanması konusundaki kararlılığını sürdürmeye devam ediyor. Şehir genelinde gerçekleştirilen operasyonlarla suçluların adalet önüne çıkarılması ve toplumun huzuru için çalışmalarını titizlikle yürüten emniyet güçleri, vatandaşların güvenliğini sağlamak adına gece gündüz demeden görevlerini yerine getiriyor. Halkın da desteğiyle suçla mücadelede başarılı sonuçlar elde eden Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, suçluların caydırılması ve adaletin sağlanması için çalışmalarını aralıksız sürdürecektir.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5