banner2

Başkan Söğüt, Şirinyalı’yı gezdi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Halk Meclisi Gezileri kapsamında Şirinyalı Mahallesi’ni ziyaret ederek, çeşitli incelemelerde bulundu.

Başkan Söğüt, Şirinyalı’yı gezdi


Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, göreve gelirken söz verdiği gibi halk meclisi toplantılarında ilgili müdürlerle birlikte bir gününü bir mahalleye ayırıyor, muhtarın ve vatandaşların sıkıntılı olarak belirttiği noktalarda incelemelerde bulunuyor.
Başkan Söğüt son olarak Başkan Yardımcıları ve ilgili müdürlerle birlikte Şirinyalı Mahallesi’ndeydi.

YERİNDE BELEDİYECİLİK
Şirinyalı Mahalle Muhtarı Seyit Ahmet Ünlü ile birlikte
mahallenin her noktasını gezen Başkan Şener Söğüt, vatandaşların ve muhtarın ilettiği eksiklikleri yerinde inceledi. Mahallede bulunan parkları da inceleyen Başkan Şener Söğüt, yerinde çözüm üretme noktasında ilgili müdürlere gerekli talimatları da verdi.
 

KÖRFEZ’İN ALTINI YENİLİYORUZ

Körfez genelinde altyapı çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Söğüt, “Bazı yollarımızda yağmur suyundan dolayı sıkıntı oluyor. İSU’nun programında var. Bizler de bunu yakından takip ediyoruz. Hedefimiz 2022’inin sonuna kadar altyapı çalışmalarını tamamlamak. Nisan ayı gibi Şirinyalı’da da çalışmalar başlayacak” dedi.

20 YILLIK SORUNU ÇÖZDÜK

Başkan Şener Söğüt, geçtiğimiz yıl itibari ile Şirinyalı Mahallesi’nde 20 yıllık doğalgaz sorununun da çözüldüğünü belirterek, “Bu hakikaten çok önemli bir hizmet oldu. Vatandaşlarımız da teşekkür ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte teknik ve bürokratik engelleri aştık. 20 yıl sonra Doğalgazı Şirinyalı’mız ile buluşturduk” ifadelerini kullandı.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5