banner2

Başkan Söğüt “Taşköprü kültürünü yaşatacağız”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Taşköprülüler Derneği ve Körfez Taşköprülüler Derneği’ni ziyaret etti. STK’ların önemine değinen Başkan Söğüt, “Sizlerin önerileri bizim için rehber niteliğinde” dedi

Başkan Söğüt “Taşköprü kültürünü yaşatacağız”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, STK ziyaretleri kapsamında Kocaeli Taşköprülüler Derneği’ni ve Körfez Taşköprülüler Derneği’ni ziyaret etti. İlk olarak Kocaeli Taşköprülüler Derneği’ni ziyaret eden Başkan Söğüt, Dernek Başkanı Yasin Sönmez, yöneticiler ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Şener Söğüt’e AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan ve Osman Yurt ile meclis üyeleri de eşlik etti.

ÖNERİLERİNİZ REHBER NİTELİĞİNDE

Sohbet havasında geçen buluşmada Körfez’e yapılan hizmetlerle ilgili bilgiler de veren Başkan Şener Söğüt, STK’ların da yapılan hizmetlerde önemli katkısı olduğunu belirtti. STK’ların görüş ve önerilerinin kendileri için adeta bir rehber niteliğinde olduğunu belirten Başkan Söğüt, “AK Parti ile birlikte ülkedeki en büyük kazanımlardan birisi de devlet-millet bütünleşmesi oldu. Devlet vatandaşı için var ve bizler de vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yol haritamızı belirliyoruz” dedi.

İKİ DERNEĞE ZİYARET

Başkan Söğüt daha sonra Körfez Taşköprülüler Derneği’ni ziyaret etti. Burada da Dernek Başkanı Ceyhun Atik dernek üyeleriyle bir araya gelen Başkan Söğüt, vatandaşlardan gelen soruları da cevapladı. İki dernekte de Taşköprü kültürünü yaşatmak adına hayata geçirilecek proje hakkında müjdeyi veren Başkan Şener Söğüt, “Kısa süre içerisinde Taşköprü Kültür Evi’nin çalışmalarına başlayacağız” ifadelerini kullandı.

KÜLTÜRÜMÜZÜ YAŞATACAĞIZ

Taşköprü Kültür Evi’ni Yeniyalı Mahallesi’nde hayata geçireceklerini belirten Başkan Söğüt, “Projeyi büyük ölçüde tamamladık. Tabi hem muhtarımız hem de derneklerimiz ile bir araya gelerek gözden geçireceğiz. Öncelikle yapımızı yapacağız.

Kütüphane, bilgi evi ve Taşköprü kültürünü ortaya koyacağımız güçlü bir çalışma olacak. İçerisinde nelerin olacağı noktasında da birlikte hareket edeceğiz” dedi.

PARKI GÜZELLEŞTİRECEĞİZ

Başkan Söğüt ayrıca Yeniyalı Mahalle Muhtarlığı’nın hemen yan tarafında bulunan ve Körfezli şehit Abdulsamet Özen’in ismi verilen parkta da geniş bir düzenleme yapacaklarını belirterek, “Önümüzdeki yıl orayı detaylı bir değişime alacağız. Vatandaşlarımızdan ve sizlerden gelen talepler var. Onları da dikkate alarak güzel bir proje hazırlayacağız” dedi. Başkan Söğüt daha sonra gelen soruları cevapladı.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5