Başkan Şener Söğüt, “Daha güzel bir Körfez için çalışacağız.”

Körfez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Şener Söğüt, 31 Mart Yerel Seçimleri’nden zaferle ayrıldı.

Başkan Şener Söğüt, “Daha güzel bir Körfez için çalışacağız.”

Körfez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Şener Söğüt, 31 Mart Yerel Seçimleri’nden zaferle ayrıldı. Seçim sürecini geride bıraktıklarını belirten Başkan Söğüt, milletin iradesinin sandığa yansıdığını ifade etti. İlçe, şehir ve memleket için hayırlı bir dönemin başladığını vurgulayan Söğüt, hemşehrilerinin teveccühü ve destekleriyle önümüzdeki dönemde de çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Başkan Söğüt, Körfez halkının desteğiyle daha güzel ve yaşanabilir bir ilçe için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Önümüzdeki dönemde de halkın desteğine layık olmaya çalışacaklarını belirten Söğüt, Körfez’in gelişimine ve kalkınmasına katkı sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Söğüt, birlik ve beraberlik içinde ilçenin daha da ileriye gitmesi için çalışacaklarını dile getirdi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, seçim zaferinin ardından halka teşekkür ettiği açıklamasında, ilçenin her alanda daha da gelişmesi ve ilerlemesi için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi. Halkın desteğiyle daha güzel bir Körfez için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Söğüt, hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade etti.

“HERKESİN BAŞKANI”

1395 oy farkla seçimi kazanmış olduk. İlçemize hayırlı olsun. Milletin iradesi sandığa bu şekilde yansımıştır. Bizlere düşen bu seçim sonuçlarını değerlendirerek aşkla, şevkle çalışmaya devam etmek. Netice de biz herkesin belediye başkanı, herkesin belediyesi olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5