Can Dostlarımızın Yanındayız

Derince Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Derince Özel Bilgi Yuvası Koleji ve Çenesuyu İlkokulu’ndan öğrencileri ağırladı

Can Dostlarımızın Yanındayız

ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ilçeye kazandırdığı Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, yaklaşık 3 bin metrekare alan üzerinde can dostlarımızın tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. İçerisinde ameliyathane, muayenehane, veteriner odası, eczane ve sosyal alanın bulunduğu merkezde idari bina ile birlikte köpek ve kedi barınaklarının yer aldığı rehabilitasyon merkezini ilçedeki öğrenciler de sık sık ziyaret ediyor.

HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ

Sokak hayvanlarının ön tedavilerinin yapıldığı ve modern yapısıyla alanında örnek olarak nitelenen Rehabilitasyon Merkezi’ni son olarak 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Derince Özel Bilgi Yuvası Koleji ve Çenesuyu İlkokulu öğrencileri ziyaret etti. Çocuklara hayvan sevgisini aşılamak maksadıyla düzenlenen ziyaretlerde Derince Belediyesi yetkilileri tarafından kurumda yapılan çalışmalarla ilgili detaylı bilgiler verdi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5