Körfez’de, trafiği rahatlatacak çalışma

Körfez Belediyesi, Kuzey Mahallesi’nde trafiğe neşter vuracak olan bağlantı yolu için çalışmalara başladı. Yol genişlemesi için kamulaştırılan binanın yıkımı gerçekleştirildi

Körfez’de, trafiği rahatlatacak çalışma


Körfez Belediyesi, halk otobüslerinin de güzergâhı olan ve trafik akışının yoğun olduğu Kuzey Mahallesi Turna Caddesi ve Burcu Sokak’ın kesiştiği noktada yol genişletme çalışmaları için startı verdi. İlk olarak kamulaştırma işlemlerinin tamamlandığı 5 katlı bina için dün de yıkım işlemlerine başlandı.

YIKIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin kontrolünde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkım işlemleri gerçekleştirilirken, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. Sabah saatlerinde başlayan yıkım işlemi güvenlik önlemleri altında akşam saatlerinde kadar tamamlandı.

TRAFİĞİ RAHATLATACAK

Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Bölgemizde hem riskli olan hem de kamusallaştırdığımız alanda bulunan 5 katlı binanın yıkım işlemine ekiplerimiz başladı. Tamamladığımızda bölgedeki trafiği de rahatlatmış olacağız” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2023, 11:07

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5