ADNAN PALA’NIN ADAYLIK AÇIKLAMASI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Geçtiğimiz gün Derince Belediye Başkanlığına adaylığını açıklayarak müracaat eden Adnan Pala’nın, adaylık başvurusu adete gövde gösterisine dönüştü.

ADNAN PALA’NIN  ADAYLIK AÇIKLAMASI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Geçtiğimiz gün Derince Belediye Başkanlığına adaylığını açıklayarak müracaat eden Adnan Pala’nın, adaylık başvurusu adete gövde gösterisine dönüştü.

Ak Parti Derince ilçe teşkilatında izdihama sebep olan adaylık müracaatında toplanan kalabalık Pala’yı alkışlarla karşıladı. Büyük bir sevgi seliyle karşılaşan Pala, kendisi için toplanan kalabalığa teşekkür etti.

Derinceli vatandaşlar belediye başkan adayı kesinleşti yorumlarını yaptılar

Parti binasında gerçekleşen programı görenler Derince’de belediye başkan adayı kesinleşti yorumlarını yaptılar. Kamuoyunda Pala’nın adaylığına kesin gözüyle bakılıyor 

Başkan Merdan; Pala’nın adaylık başvurusunda toplanan kalabalık bunun göstergesidir

Adaylık başvurusu toplantısında konuşan Ak Parti Derince ilçe başkanı Koray Merdan, Ak Partiye olan teveccühün hiç bitmediğini, ilk günkü gibi deva ettiğini söyleyerek; Pala’nın adaylık başvurusunda toplanan kalabalığın bunun göstergesi olduğunu belirtti.

Adnan Pala; Birlik ve beraberlik içinde bu hizmete devam edeceğiz

Adnan Pala, kendisi için toplanan yol arkadaşlarına teşekkür ederek konuşmasına başladı. 47 yılı aşkın Derince’de yaşadığını ve ömrünün sonuna kadar da bu ilçede yaşamak istediğini belirten Pala, 1995 yılından itibaren Derince Belediyesi’nin çeşitli kademelerinde çalıştım. Sonrasında İzmit Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nde görev aldım. Bu sayede vatandaşlara hizmet etme şansına sahip oldum. Zeki Aygün başta olmak üzere Derince’ye katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Bizler hizmet noktasında, Derince’nin neye ihtiyacı olduğunu bilen samimiyeti, mütevazî ve gayreti eksik göstermeden insanların gönüllerine dokunacak şekilde en iyi hizmeti yapmaya talibiz. Derince  Belediye Başkan adaylığımı bu ifadelerle ilan ediyorum. Bu bir hizmet aşkı ve yolu. Derince için hayırlı olan adaya başkanlığın nasip olmasını temenni ediyorum.

ADNAN PALA KİMDİR?

1973 Gümüşhane doğumlu. 1976 yılında ailesi ile birlikte Kocaeli’ nin Derince İlçesine yerleşmiş olup halen Derince’ de ikamet etmektedir.

İlk, orta ve lise öğrenimini Derince’ de tamamlayıp, 1992 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Harita Kadastro Bölümünü tamamladı. Daha sonra İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Lisans programından mezun oldu.

1992 – 1994 yılları arasında özel harita firmasında görev yaptı. 1995 – 2014 yılları arasında Kocaeli Derince Belediyesi’nde personel, şef, müdür ve son olarak Başkan Yardımcılığı görevini ifa etti. 2014 yılı itibari ile Kocaeli İzmit Belediyesi’nde teknik birimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı görevine devam etti.

31 Mart 2019 ‘da yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında Derince Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.

15 Eylül 2022 tarihinden itibaren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Dairesi Başkanlığı görevine devam etmektedir.

Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5