Başkan Söğüt, “Sizler Türkiye’nin geleceğisiniz”

Barbaros İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışına katılan Başkan Söğüt, “Körfez’in üreten ve geliştiren gençleri var. Sizlerle gurur duyuyoruz” dedi

Başkan Söğüt, “Sizler Türkiye’nin geleceğisiniz”

Barbaros İmam Hatip Okulu’nda düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Körfez Kaymakam’ı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt katıldı. Birbirinden güzel projelerin sergilendiği fuar renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Gençlerin projelerini tek tek inceleyen Başkan Söğüt, “Körfez’in üreten ve geliştiren gençleri var. Sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.

“HEPİNİZ BİRER YILDIZSINIZ”

Yapılan açılışta öğrencilerin yaptığı projeleri inceleyen Başkan Söğüt, öğrencilere yaptığı projelerden dolayı teşekkürlerini sundu. Şener Söğüt, “Ben şahsım adıma her bir öğrenciye emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz. Sizler geleceğin parlayan yıldızlarısınız. Işığınızı kaybetmeyin ve daima çok çalışın, size güveniyoruz” dedi. Öğrencilerle sohbet etmeyi unutmayan Başkan Şener Söğüt ve gençler keyifli vakit geçirdi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5