banner2

Başkan Söğüt, “Taşköprü’den başpehlivan bekliyorum”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hafta sonu gerçekleştirilen ve adeta şölen havasında geçen Taşköprü Yağlı Güreşleri sonrası hem güreş komitesi hem de derece elde eden Körfezli güreşçilerle bir araya geldi

Başkan Söğüt, “Taşköprü’den başpehlivan bekliyorum”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hafta sonu gerçekleştirilen ve adeta şölen havasında geçen Taşköprü Yağlı Güreşleri sonrası hem güreş komitesi hem de derece elde eden Körfezli güreşçilerle bir araya geldi. Toplantıya ayrıca Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan, Osman Yurt, Levent Yılmaz, Belediye Koordinatörü Selahattin Kabadayıoğlu, komite üyeleri ve güreşçiler katıldı.

GÜREŞÇİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Sohbet havasında gerçekleşen buluşmada Başkan Şener Söğüt’e desteklerinden dolayı teşekkür eden Güreş Koordinatörü Veysel Şirin, “Yöneticilerimizin desteği, bize olan güveni sahadaki başarıya da yansıyor. Güreşçilerimiz er meydanında elinden geleni yaptı. Başaltında birincilik elde ettik. Tüm güreşçilerimiz de oldukça iyi bir şekilde mücadelelerini gerçekleştirdi” dedi.

BÜYÜK BİR EMEK VARDI

Başkan Şener Söğüt de hafta sonu güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarını belirterek, “Herkesin takdir ettiği bir organizasyona ev sahipliği yaptık. Bu gurur gerçekten hepimizin. Ben özellikle organizasyonda emeği geçen güreş komisyonumuza, pehlivanlarımıza, hocalarımıza, başkan yardımcılarımıza, muhtarlarımıza, STK temsilcilerimize teşekkür ediyorum.

SİZLERE GÜVENİYORUZ

Pehlivamlarımız var aramızda. İsmail Çırak başaltında 1. oldu, bizi gururlandırdı. Orada o çayırda güreşen bütün arkadaşlarımız başarılıdır bize göre. Güzel bir söz var; “Pehlivan yere düştüğünde yenilmez, ayağa kalkamazsa yenilir” Ayağa kalkıp tekrar mücadele ederseniz başarı elde edersiniz. Bizler de taş köprü olarak bölge halkımız seviyor, içimizde çok iyi pehlivanlar çıkacağına inanıyorum

ÇOK ÇALIŞMANIZ GEREKİYOR

Niye Başpehlivan’ımız olmasın, Kırkpınar’da başarı elde etmesin. Bunun için çalışmak ve gayret etmek gerekir. Sizler bu işi bırakmayın devam ettirin. Çalışırsanız olur. Şu an Başpehlivanların hepsinin hayatına bakın emek vardır, aşırı çalışma vardır. Binlerce güreşçi var. Daha ileriye gidebilmek için çok çalışmak, eğitim almak, antrenman yapmak ve ter akıtmak lazım” dedi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5