HIRSIZLIK suçundan aranan şahıs yakalandı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanması için yürütülen çalışmalar kapsamında önemli bir başarıya imza attı.

HIRSIZLIK suçundan aranan şahıs yakalandı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanması için yürütülen çalışmalar kapsamında önemli bir başarıya imza attı. “Adet Gereği Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan 17 Yıl 10 Ay 12 Gün Kesinleşmiş Ağır Hapis Cezası ile aranan E.T. (25) isimli şahıs, yapılan operasyonla 21 Şubat 2024 tarihinde yakalandı.

Hükümlü şahıs, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından aynı gün Adli Makamlara sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanması konusundaki kararlılığını sürdürerek, halkın güvenliği ve huzuru için çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların da ellerindeki bilgi ve delilleri paylaşarak suçluların yakalanmasına yardımcı olmalarını istedi. Toplumun desteğiyle suçla mücadelede daha etkili sonuçlar alınabileceğini vurgulayan yetkililer, herkesin güvenli bir yaşam sürdürebilmesi için işbirliği ve dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, suçluların adalet önüne çıkarılması ve toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürmeye devam edeceğini belirtti. Vatandaşların da herhangi bir şüpheli durumda hemen 155

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5