Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında

Operasyon sonucunda ele geçirilen silah ve mühimmatlar, kaçakçılıkla mücadelede önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Bu tür illegal faaliyetlerin önüne geçmek ve halkın güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen operasyonlar, jandarmanın etkin çalışmalarının bir göstergesi olarak dikkat çekiyor.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında Gölcük ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonda önemli bir başarı elde etti. 29 Ocak 2024 tarihinde yapılan operasyonda, (7) adet kurusıkıdan bozma olduğu değerlendirilen tabanca, (5) adet tabanca şarjörü, (64) adet 9 mm çapında tabanca fişeği, (1) adet ruhsatsız av tüfeği, (18) adet av tüfeği fişeği, (1) adet uyuşturucu kullanma aparatı ve (1) adet hassas terazi ele geçirildi.

Operasyon kapsamında ele geçirilen silahların kurusıkıdan bozma olduğu değerlendirilirken, tabanca şarjörleri ve tabanca fişekleri de dikkat çekici bir buluntu oldu. Ayrıca, ruhsatsız av tüfeği ve av tüfeği fişekleri de ele geçirilen diğer önemli unsurlar arasında yer aldı.

Operasyonda ayrıca bir adet uyuşturucu kullanma aparatı ve hassas terazi de ele geçirildi. Bu da operasyonun sadece kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan bir çalışma olmadığını, aynı zamanda uyuşturucuyla mücadelede de etkili bir adım olduğunu gösteriyor.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5