Körfez Belediyesi’nin 2024 yılı Şubat Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Körfez Belediyesi’nin 2024 yılı Şubat Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Başkan Söğüt, 6 Şubat Depremi’nin yıl dönümüne değindi, “Acımız hala taze. Unutmadık. Ama yaraları sarmak için devletimiz bütün imkanlarıyla orada” dedi

Körfez Belediyesi’nin 2024 yılı Şubat Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Körfez Belediyesi’nin 2024 yılı Şubat Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında gündem maddeleri tek tek ele alındı, onaylandı. Meclis açılışında konuşan Başkan Söğüt, 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depreme değindi. “Acılar hala taze” diyen Başkan Söğüt, “1 yıl önce Kahramanmaraş merkezli yaaşanan depremde 53 binin üzerinde vatandaşımız deprem şehidi oldu. Mekânları cennet olsun.

ACILAR HALA TAZE

Üzerinden bir yıl geçmesine rağmen acıları unutmadık, yaşadıklarımızı unutmadık.

Biz de Körfez olarak aslında ülke millet el ele vererek yaraları sarmak için hep beraber seferber olduk. Körfez’den de bu manada büyük bir yardım, dayanışma desteği gördük. Bu destekleri orada sizlerle birlikte vatandaşlarımıza ulaştırdık.

Yaraları biraz olsun sarmaya çalıştık.

DEVLETİMİZ TÜM İMKÂNLARI İLE ORADA

Devletimiz orada vatandaşlarımızın barınma, gıda, giyim ihtiyaçlarını karşılama noktasında seferber oldu. Hala bütün imkânları ile 11 ilimizde yaraları sarmaya, kalıcı konutları teslim etmeye devam ediyor. Duamız bir daha bu tür felaketlerin yaşanmaması. Önümüzdeki süreçte de bütün yerel yönetimler olarak, devlet olarak dirençli şehirler anlamında önemli adımlar atıyoruz. Bu yaraları hep birlikte sararak bu tür afetlere daha hazırlıklı hale gelmek için gayret gösteririz” dedi.

BİRLİKTE GÜZEL HİZMETLER YAPTIK

Meclis üyelerinin ve tüm Körfezlilerin Miraç Kandili’ni de kutlayan Başkan Söğüt, meclis üyelerine 5 yıl boyunca yapılan çalışmalara verdiği desteklerden dolayı da teşekkür etti. Başkan Söğüt, “5 yıl boyunca gerek meclis grubumuz gerek çalışma arkadaşlarımız olarak el birliğiyle şehrimize imkanlarımız ölçüsünde hizmet ve projeleri kazandırdık. Aslında meclis üyelerimiz olsun, siyasi partilerin temsilcileri olsun 5 yıl içerisinde herkes Körfez için canla başla çalıştı.

KÖRFEZLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Zaman zaman tansiyon yükseldi belki ama bu ilçe için tansiyon yükseldi. Görüş farklılıkları, farklı bakış açıları zaman zaman bunları yaşamamıza sebep oldu. Çoğu kararı da oy birliği ile aldık. Ben sizlere teşekkür ediyorum. Hepimiz vatan millet sevdalısı olarak ilçemize daha güzel projeler kazandırmak için çalıştınız. Tabi belediye çalışanlarımıza idarecilerimize de bu noktada ayrıca teşekkür ediyorum. En büyük teşekkür de Körfezli hemşehrilerimize. Onlar bizleri bu göreve getirdik” dedi. Konuşmanın ardından da gündem maddeleri tek tek onaylandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2024, 14:37

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5