Başkan Şener Söğüt, “Teşkilatlarımız bizim itici gücümüz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, teşkilatların önemine vurgu yaparak, onların kendileri için ne kadar değerli olduğunu belirtti.

Başkan Şener Söğüt, “Teşkilatlarımız bizim itici gücümüz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, teşkilatların önemine vurgu yaparak, onların kendileri için ne kadar değerli olduğunu belirtti. AK Parti Hacı Osman, Atalar ve Barbaros Mahalle teşkilatlarını ağırlayan Başkan Söğüt, emeklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Teşkilatların itici güç olduklarını ve Körfez için verdikleri destekle büyük bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Başkan Söğüt, bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Başkan Söğüt, ziyarette teşkilatların gösterdiği özveri ve gayretin Körfez için çok önemli olduğunu belirtti. Teşkilatların sahadaki çalışmalarının belediyenin hizmetlerini vatandaşlara daha etkin bir şekilde ulaştırmada büyük katkı sağladığını dile getiren Başkan Söğüt, teşkilatların desteğiyle Körfez'in daha da gelişeceğine inandığını söyledi. Başkan Söğüt, teşkilatların motivasyonunu yüksek tutarak birlikte daha büyük başarılara imza atacaklarını ifade etti.

Başkan Söğüt, ziyarette teşkilatlara teşekkür ederek, onların Körfez için gösterdikleri çabanın takdire değer olduğunu belirtti. Teşkilatların her zaman yanlarında olduklarını ve desteklerinin kendileri için çok değerli olduğunu vurgulayan Başkan Söğüt, birlikte daha güzel ve daha yaşanabilir bir Körfez için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Söğüt, teşkilatların desteğiyle Körfez'i daha da ileriye taşıyacağız.

Başkan Söğüt, kendisini ziyarete gelen AK Parti Hacı Osman, Atalar ve Barbaros Mahalle teşkilatlarını ağırladı. Sırayla mahalle teşkilatlarını tek tek kabul eden Başkan Söğüt, ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti. İlk olarak Hacı Osman Mahalle Teşkilatı’nı kabul eden Başkan Söğüt, daha sonra Atalar Mahalle Teşkilatı ve Barbaros Mahalle Teşkilatı ile bir araya geldi. Ziyaretlere meclis üyeleri de eşlik etti.

BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Körfez’de güzel bir seçim süreci geçirdiklerini belirten Başkan Söğüt, “Hep birlikte Körfez gece-gündüz demeden çalıştık. Vatandaşlarımızın da teveccühü ile bir 5 yıl daha Körfez’i yöneteceğiz. Tabi seçim bitti, şimdi hizmet ve eser zamanı. Seçim sürecinde olduğu gibi yine teşkilatlarımız bizim itici gücümüz olacak ve birlikte Körfez’i en iyi şekilde yöneteceğiz” dedi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5