Başkan Sertif Gökçe’ye, STK’lardan Ziyaretler

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, göreve başlamasının ardından sivil toplum kuruluşları ve kurum temsilcilerinden ziyaretler almaya devam ediyor.

Başkan Sertif Gökçe’ye, STK’lardan Ziyaretler

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, göreve başlamasının ardından sivil toplum kuruluşları ve kurum temsilcilerinden ziyaretler almaya devam ediyor. Gökçe’ye yapılan ziyaretlerde, başkanın yeni dönemde yapmayı planladığı projeler ve hedefleri hakkında görüş alışverişinde bulunuluyor. Ziyaretlerde ayrıca, başkanın şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışı takdirle karşılanıyor.

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, STK ve kurum temsilcilerinden gelen ziyaretlerde, işbirliği ve dayanışma vurgusu yapıyor. Başkan Gökçe, sivil toplum kuruluşları ve kurumların katkılarıyla daha güçlü ve kapsayıcı projelerin hayata geçirilebileceğini belirtiyor. Ziyaretlerde, belediye ile sivil toplum kuruluşları arasındaki iletişim ve işbirliğinin artırılması konusunda ortak fikirler dile getiriliyor.

Sivil toplum kuruluşları ve kurum temsilcileri, Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’ye yapılan ziyaretlerde, başkanın samimi ve açık iletişim anlayışını takdirle karşılıyor. Gökçe’nin, halkın taleplerine ve ihtiyaçlarına duyarlı bir şekilde hareket ettiği ve katılımcı bir yönetim anlayışı benimsediği vurgulanıyor. Ziyaretlerde, başkanın halkla iç içe bir yönetim anlayışıyla Derince’yi daha yaşanabilir bir kent haline getirme hedefine destek verilmesi gerektiği üzerinde duruluyor.

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe bir yandan çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelerek görüşmelerde bulunuyor. Başkan Gökçe bu kapsamda son olarak konuk ettiği Derince Sağırlar Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Engin Kaya, Kocaeli Sessiz Derneği Başkanı Yunus Bayraktar, Sağır Kadınlar Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Ayşe Özecik ve yönetimleri, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Koro Şefi Aysel Demircan ve korosu, Azerbaycan Haydar Aliyev Kültür Evi Başkanı Bilal Dündar ve üyeleri, Kocaeli Niğdeliler Derneği Başkanı Cumali Bozok ve yönetim kurulu üyeleri, Safiport Limanı Planlama ve Operasyon Direktörü Ahmet Ağırbaş ve yönetimi, Yavuz Sultan Merkez Camii Derneği Başkan Vekili Ramazan Başer ve yönetimi, S.S. Yarımca Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yaşar Ateş ve yönetimi ile Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliği Başkanı Yücel Alpay Demir ve dernek üyelerine nezaketleri için teşekkür etti.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5