Hürriyet, Doğa Orman Okulu’nu NTV’den milyonlara anlattı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, çocukların doğayı tanıması için faaliyete geçirdiği Doğa Eğitim Kampüsü - Orman Okulu’nu, NTV ekranlarından milyonlara anlattı

Hürriyet, Doğa Orman Okulu’nu NTV’den milyonlara anlattı

İzmit Belediyesinin doğa dostu gelecek nesiller oluşturmak adına faaliyete geçirdiği Doğa Eğitim Kampüsü - Orman Okulu’nda çocuklar doğayı tanıyarak büyümeye devam ediyor. İzmit sınırları içerisinde başlayan Doğa Orman Okulu, ulusal da basının dikkatini çekti. Kameraların karşısına geçen Başkan Hürriyet, verilen eğitimleri Türkiye’ye anlattı.

“ORMANI DOĞAYA TAŞIMAK GİBİ BİR ŞEY”

NTV Haber Bülteni’nde yer alan Doğa Orman Okulu hakkında konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Buraya gelen çocuklarımız aktiviteler, atölye çalışmaları yapıyorlar. Ormanı doğaya taşımak gibi bir şey. Oradaki deneyimledikleri dokundukları, hissettikleri birçok şeyi burada atölyesel anlamda daha pekiştirme dediğimiz bir programa dahi oluyorlar” ifadelerini kullandı.

UZUN UZUN ANLATILDI

Doğa Orman Okulu’nun derslerini detaylı olarak ekranlara taşıyan NTV haber merkezi, çocukların orman alanının yanı sıra, Yaşam Bahçesi içerisinde özel olarak hazırlanan ve ağaçlar, kitap, tiyatro gibi konularda da eğitim aldığı bölümleri izleyiciyle buluşturdu. Doğa Eğitim Kampüsü – Orman Okulu eğitimleri Çayırköy Korukent Caddesi bölgesinde hazırlanan alanlarda veriliyor.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5