Başiskele’de “Ergen ile İletişimin Püf Noktaları” Konuşuldu

Başiskele Belediyesi’nin kadın ve aile çalışmalarına yönelik çalışmaları kapsamında devam eden Aile Akademisi’nde bugün “Ergen ile İletişimin Püf Noktaları” konuşuldu.

Başiskele’de “Ergen ile İletişimin Püf Noktaları” Konuşuldu

 

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün öncülüğünde 2022 yılını “Kadın ve Aile Yılı” ilan eden Başiskele Belediyesi, toplumun temelini oluşturan ailenin ve kadının güçlenmesine yönelik çalışmalarını kapsayan KALE Modeli’nde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

 

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde yapılan Aile Akademisi’nde daha önce Aile İçi İletişim, Çocuklarda Dikkat Gelişimi gibi konularında eğitimler verilirken bu hafta “Ergen ile İletişimin Püf Noktaları” Başiskeleli kadınlara anlatıldı.

 

Yeniköy Merkez Mahallesi’nde yer alan Azize Hatun Spor Salonu’nda verilen eğitimlere bölge sakini kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Uzman Gelişim Psikoloğu Aysu Sille ve Klinik Psikolog Ceren Dışpınar tarafından verilen bilgileri can kulağıyla dinleyen katılımcılar, ergen yaştaki çocuklarıyla yaşadıkları problemleri uzman psikologlara anlatarak problemlerin çözümleri hakkında bilinçlendiler. 

 

Başiskele Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen Aile Akademisi, ilçenin her bir mahallesinde yeni eğitimler ve konularla artarak devam edecek.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5