İzmit Tiyatro Günleri tüm hızıyla sürüyor

İzmit Belediyesinin vatandaşları tiyatro ile buluşturduğu İzmit Tiyatro Günleri etkinliği, Cumhuriyet Parkı Sanat Galerisi’nde düzenlenen Longplay/Doğaçlama oyunuyla devam etti 

İzmit Tiyatro Günleri tüm hızıyla sürüyor

Covid-19 pandemisi sebebiyle evlerine kapanan vatandaşları sıcak yaz akşamlarında sanatla buluşturmak ve aynı zamanda yerel sanatçılara destek olmak amacıyla gerçekleştirilen İzmit Tiyatro Günleri etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Şehrin farklı noktalarında farklı tiyatro gruplarını seyirciyle buluşturan İzmit Belediyesi bu kez Cumhuriyet Parkı Sanat Galerisi’nde Oyun İstasyonu’nu ağırladı. 

SIRADAKİ OYUN BUGÜN

Oyun İstasyonu ekibinin sergilediği komedi türündeki doğaçlama oyun, özellikle çocuklar tarafından çok beğenildi. Vatandaşlara keyifli bir akşam yaşatan ve moral veren Oyun İstasyonu ekibi, sergilediği performansla izleyiciler tarafından alkış aldı. İzmitlilerin yoğun ilgi gösterdiği İzmit Tiyatro Günleri etkinliği, bugün saat 18.00’de Çevre Tiyatrosu ekibinin Cumhuriyet Parkı Amfi Tiyatro’da sergileyeceği Alice Harikalar Diyarında oyunuyla ile devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2021, 18:19

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5